Letovisko Marotta leží asi 70 kilometrů jižně od Rimini. Turisté zde objeví pláže, které jsou místy široké až 100 metrů. Nejsou přeplněny lehátky a slunečníky. Na udržovaných písečných a oblázkových plážích si vychutnáte dostatek místa a soukromí. Pláže se pozvolna svažují do moře a jsou tedy vhodné pro rodiny s malými dětmi. Lehátka a slunečníky vám zde zapůjčí za malý poplatek.

Marotta

Marotta

Co nabízí Marotta

Na své si přijdou i milovníci vodních sportů – windsurfingu, paraglidingu, jízdy na vodních lyžích, skútrech či šlapadlech.

V městečku Marotta na návštěvníky čeká množství restaurací, kaváren, barů a pizzerií, s nabídkou místních specialit a dobrého pití. Je zde také dostatek obchodů, obchůdků a krámků se suvenýry. Hned za městem stojí supermarket s nabídkou veškerého zboží.

Pláž v letovisku Marotta

Pláž v letovisku Marotta

V městské části Sasso se nachází sportovní centrum, které nabízí aktivní zábavu pro děti i dospělé.

Během hlavní sezóny se tu konají večery s tancem a hudbou.

Můžete pořádat i výlety do zajímavých lokalit v blízkém i vzdálenějším okolí. Vydejte se do hlavního města Itálie Říma, historické Florencie, ministátu San Marino. Krásnou architekturu budete obdivovat např. v Urbinu.

Pěší výlet si udělejte do nedaleké jeskyně Frasassi a navštívit můžete taktéž nádhernou oblast Passo del Furlo.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Marotta

Láká vás Marotta? Hledáte-li zájezdy do destinace Marotta, které vás sem vezmou, podívejte se na aktuální nabídku zájezdů se zajímavými cenami. K dispozici je hodnocení jednotlivých nabídek, řada termínů a cen, ze kterých si můžete vybrat! Pro nabídku aktuálních zájezdů, které nabízí Marotta, klikněte sem a pro akční nabídky Last minute pak zase sem.