Letovisko Agia Fotini leží asi 10 kilometrů od hlavního města Chios, nedaleko obce Neohori. Své jméno nese podle nedalekého stejnojmenného kostela.

Tato původně rybářská vesnička se postupně rozrostla do příjemného letoviska s novými penziony a rodinnými hotely. Ubytování je možné i v soukromí u místních obyvatel.

Nestojí zde luxusní hotelové komplexy a nesetkáte se tu ani s davem turistů. V centru vesnice najdete obchůdky s potravinami, suvenýry, taverny a restaurace s rybími specialitami a tradiční řeckou kuchyní.

Agia Fotini

Agia Fotini

Pláž je pokryta bílými oblázky, dosahuje délky přibližně 200 metrů a patří k nejhezčím v oblasti. Poskytuje základní služby, sprchy a převlékárny. Nabízí se zde celá řada vodních sportů. Mořská voda je krásně čistá. V blízkosti pláže se nachází bar s nabídkou osvěžujících nápojů.

Letovisko je vhodné pro všechny věkové kategorie, ale zejména pro ty, kteří si chtějí užít klidnou dovolenou plnou slunce a daleko od ruchu velkých měst.

Snadno se odtud dostanete místní hromadnou dopravou do několik kilometrů vzdáleného hlavního města Chios. Můžete rovněž navštívit romantické letovisko Emporios s lávovými plážemi.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Agia Fotini

Máme pro vás aktuální zájezdy do destinace Agia Fotini a nebo další spoustu zájezdů do Řecka. Podívejte se i na aktuální Last minute pro destinaci Agia Fotini a vyberte si tu nejzajímavější nabídku!