Canosa Sannita je klidná obec v provincii Chieti nabízí bohatou historii i přírodní krásy. Turisté ji teprve začínají objevovat.

Canosa Sanitta leží jen 15 kilometrů od Jaderského pobřeží ve svahu mezi říčkami La Venna a S. Onofrio. Ve vesnici najdete kromě pěkného historického jádra i moderní kostel San Filippo e Giacomo.

Canosa Sannita

Canosa Sannita

V okolí Canosa Sanitty spatříte nejvyšší vrcholky Apenin. Nejznámějším je Gran Sasso d´Italia s nadmořskou výškou 2941 metr. Nedaleké Jaderské moře je lemováno členitými písečnými, oblázkovými i skalnatými plážemi.

Canosa Sanitta s Apeninami v pozadí

Canosa Sanitta s Apeninami v pozadí

Moře je v této části Itálie, konkrétně regionu Abruzzo, krásně průzračné, což je způsobeno vysokým obsahem soli – v průměru 38,3%.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Canosa Sannita

Láká vás Canosa Sannita? Hledáte-li zájezdy do destinace Canosa Sannita, které vás sem vezmou, podívejte se na aktuální nabídku zájezdů se zajímavými cenami. K dispozici je hodnocení jednotlivých nabídek, řada termínů a cen, ze kterých si můžete vybrat! Pro nabídku aktuálních zájezdů, které nabízí Canosa Sannita, klikněte sem a pro akční nabídky Last minute pak zase sem.