Už se vám někdy někdo chlubil, že byl na dovolené v Bali a vy mu záviděli, že navštívil onen fascinující ostrov Bali uprostřed Indonésie? Zkuste ještě doplňující otázku, zda to náhodou nebylo letovisko Bali na Krétě 🙂

Letovisko Bali leží asi 45 kilometrů západně od Herakleionu. Nedaleko, zhruba 32 kilometrů, se nachází historické město Rethymno.

Na místě dnešního turistického střediska stála v minulosti rybářská osada, která se rozrostla v zařízení s množstvím obchůdků se základními potravinami, suvenýry a velkým počtem taveren. Mají tu také pekařství. Ubytovací kapacity jsou stavěny terasovitě ve svahu nad mořem.

Bali

Bali

Letovisko nabízí celkem čtyři pláže s plným plážovým servisem, možností vodních sportů. K občerstvení můžete využít zdejší taverny.

Kromě velkých pláží jsou v okolních skalních zátokách malé pláže, kde najdete soukromí.

Pláž v Bali

Pláž v Bali

Na výlety se můžete vydat do nedalekých horských vesniček Amos, Anogia. Nedaleko se nalézá klášter Agios Ioanis Prodromos.

Daleko to není ani do střediska Fodele, tam zavítejte do muzea slavného malíře El Greca. Ve vesničce Margarites si můžete prohlédnout výrobnu keramiky, ve vesnici Melisini najdete známou jeskyni.

Pokud si pronajmete automobil nebo skútr, můžete poznávat i vzdálenější místa Kréty.

Muzeum malíře El Greco

Muzeum malíře El Greco

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Bali

Zajímala by vás nabídka zájezdů do destinace Bali? Podívejte se na aktuální nabídku zájezdů či Last minute, které Bali nabízí. Případně se podívejte i na další zájezdy do Řecka, nebudete litovat!