Středisko Agios Georgios leží v krásném zeleném údolí, po jehož celé délce se v délce 2,5 kilometru táhne písečná pláž. Atraktivitu místa zvyšují zalesněné kopce podél celého údolí.

Agios Georgios je velmi klidné místo, ale přesto zde najdeme vše, co od dovolené očekáváme.

Nachází se tu dostatečné množství taveren, restaurací, minimarketů, prodejen se suvenýry. Letovisko je dosud ušetřeno bujarého nočního života. Chcete-li si užít noční zábavu, vydejte se na výlet do diskoték a klubů v nedalekých střediscích Sidari či Roda.

Agios Georgios (severní)

Agios Georgios (severní)

Toto letovisko je vhodným místem k pobytu pro rodiny dětmi. Pláž je zde široká a vstup do moře pozvolný. Najdete zde i místa, kde můžete provozovat vodní sporty.

Zdejší pláž získává pravidelně ocenění Modrá vlajka za údržbu a čistotu.

Pokud se chcete vydat někam na výlet, navštivte nedaleký mys Ekaterinas s lagunou brakické vody. Jsou zde ideální podmínky pro život některých zajímavých živočišných druhů. Narazíte zde zejména na želvy a velké ještěrky.

V Agios Georgios (severním)

V Agios Georgios (severním)

Krásné jsou také procházky do vnitrozemí, kde se vyskytují malebné vesničky v olivových hájích.

Nepleťte si jej se stejnojmenným letoviskem Agios Georgios, které však leží jižněji.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Agios Georgios (severní)

Chcete-li vyrazit na dovolenou do Řecka a zajímá-li vás přímo destinace Agios Georgios (severní), podívejte se na aktuální nabídku zájezdů, které sem míří! K dispozici je celá řada zájezdů do Řecka a podívat se můžete také na aktuální nabídku Last minute zájezdů. Neváhejte, dovolená v Řecku je bezva!