Letovisko Tsilivi (známé také jako Planos) leží na východním pobřeží ostrova. Od hlavního města Zakynthos je vzdáleno asi 5 kilometrů.

Dřívější malá osada ležící podél písečné pláže se v posledních letech stala příjemným místem pro trávení dovolené. Jsou zde bary, restaurace, taverny, obchody. Na pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečníky, v půjčovnách si vypůjčit sportovní potřeby a provozovat vodní sporty. Pláž s pozvolným přechodem do vody je ideální pro rodiny s dětmi.

Tsilivi

Tsilivi (Planos)

V letovisku mají rovněž minigolf s protékající říčkou a dětský park s trampolínami.

V blízkém okolí objevíte i menší plážičky, které poskytují více soukromí.

Milovníci nočního života si vyberou z široké nabídky taveren, kaváren nebo karaoke barů. Komu by zábava v tomto letovisku ještě nestačila, může navštívit sousední středisko Laganas, kde si užije zábavy až do rána.

V letovisku je k dispozici lékař.

Pláž v Tsilivi

Pláž v Tsilivi

Na své si zde přijdou i vyznavači pěší turistiky. Při procházkách zdejší přírodou budete obdivovat okolní olivové háje a vinice.

Výlety po pobřeží můžete absolvovat také na zapůjčeném bicyklu, ba dokonce na koni.

Do hlavního města vás dopraví autobus.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Tsilivi (Planos)

Tsilivi (Planos) je krásné místo, které stojí za návštěvu. Prohlédněte si proto zájezdy do destinace Tsilivi (Planos) či aktuální nabídku Last minute a vyberte si, co vás zaujme nejvíce! K dispozici jsou i další zájezdy do Řecka, stačí kliknout sem a vybrat si :-)