Letovisko Pefkari leží asi 2 kilometry od turistického střediska Potos a 3 kilometry od střediska Limenaria. Pefkari patří k nejmenším obcím na ostrově, je ale turisticky velmi oblíbená. Jedná se spíše o klidnější místo. Středisko Pefkari tvoří malý záliv na jižní straně ostrova a nachází se tu pouze několik hotelových zařízení a apartmánů. Záliv obklopuje píniový lesík s malými taverničkami a kavárnami. Na malém prostoru zde najdete široké možnosti zábavy a přímořských aktivit.

Pefkari

Pefkari

Přes den se návštěvníci letoviska věnují relaxaci na pláži, večer na ně čekají restaurace, taverny a bary s dlouhou provozní dobou. Pokud holdujete hlasité hudbě a zábavě až do rána, vydejte se směrem do vnitrozemí. Tam objevíte největší diskoklub na ostrově, kam míří především mladí turisté.

Místní pláž je dlouhá několik stovek metrů, pokrytá je pískem s oblázky a kamínky. Pláž se pozvolna svažuje do moře. Voda je průzračně čistá. V nabídce je pronájem lehátek a slunečníků a několik druhů vodních sportů. Nachází se tu specializovaná půjčovna s nabídkou vodních lyží, loděk, člunů, šlapadel. Věnovat se zde můžete windsurfingu, jízdě na banánu, paraglidingu. Vypůjčit se dá i motorový člun. Na pláži si můžete zahrát volejbal.

Pěšky poznávejte nádherné okolí letoviska.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Pefkari

Pefkari je krásné místo, které stojí za návštěvu. Prohlédněte si proto zájezdy do destinace Pefkari či aktuální nabídku Last minute a vyberte si, co vás zaujme nejvíce! K dispozici jsou i další zájezdy do Řecka, stačí kliknout sem a vybrat si :-)