Letovisko Astris leží na jihu ostrova, asi 40 kilometrů od hlavního města Thassos-Limenas. Místo je obklopeno zelenými kopci. Původně zde bývala pastýřská osada, ale díky velmi pěkné romantické pláži a blízkosti jedné z nejkrásnějších pláží ostrova – Psiliamos – se rezort rychle rozrůstá. Původní domky ve staré části osady mají zvláštní architekturu.

Astris

Astris

Najdete tu dva supermarkety, obchůdky se vším potřebným, půjčovnu sportovního vybavení. Ve stylové taverně můžete trávit romantické večery při svíčkách s dobrým jídlem a kvalitním vínem.

Rušný noční život zde nehledejte. Astris je velmi klidné letovisko.

Pláž nedaleko Astris

Pláž nedaleko Astris

Zdejší pláž je písčitá, voda průzračná a krásně modrá. Je poněkud odlišná od ostatních pláží na ostrově. Hned od břehu se svažuje do velké hloubky. Není proto vhodná pro malé děti a méně zdatné plavce. Pozornost je třeba věnovat také podvodním proudům. Spokojeni zde budou příznivci vodních sportů. Jsou tu ideální podmínky pro windsurfing, vodní lyžování a ostatní vodní sporty.

Skalní jezírko u letoviska Astris

Skalní jezírko u letoviska Astris

Za širší nabídkou služeb a také za zábavou se můžete vydat do blízkého známého letoviska Limenaria. Pokud si nepronajmete automobil nebo motocykl, projíždí letoviskem místní autobusová linka.

Nedaleko střediska se nachází známá přírodní zajímavost Giola – Diovo oko. Jedná se o přírodní jezírko ve skále.

Můžete odsud také podnikat pěší výlety do přírody a na divoké pláže.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Astris

Ta nejširší nabídka aktuálních zájezdů do destinace Astris je vám k dispozici. Stačí kliknout sem a nebo se podívat na nabídku akčních Last minute zájezdů do destinace Astris či Last minute nabídek do Řecka.