Ipsos leží asi 15 kilometrů severně od hlavního města Kérkyra. Je to známé letovisko s velkou nabídkou taveren, barů a kaváren. Na místní pláži pokryté hrubým pískem a oblázky se můžete věnovat všem dostupným vodním sportům. Toto rušné středisko je vhodné zejména pro mladší návštěvníky. Ipsos patří k nejnavštěvovanějším turistickým střediskům na Korfu. Je známé jako velmi živé letovisko s množstvím diskoték a barů. I zde se však najdou klidná místa. Charakter letoviska dokreslují zelené kopce porostlé olivovníky a moře s křišťálově čistou vodou.

Ipsos

Ipsos

Dlouhá písčitá pláž s oblázky je dlouhá asi 2 kilometry. Díky své čistotě získala Modrou vlajku EU. Návštěvníkům jsou k dispozici lehátka a slunečníky, sprchy, převlékárny a toalety. Vstup do moře je pozvolný, a tak je pláž vhodná i pro dětí a handicapované osoby. Pro vodní sporty zde byla vybudována pro snadný přístup do vody dvě velká mola. Můžete se zde věnovat i potápění a šnorchlování pod dozorem zkušených instruktorů z místní potápěčské školy.

V blízkém okolí pláže se vyskytuje dostatečné množství taveren a barů. Vedle osvěžujících nápojů, různých druhů piva a vína tu nabízí řecké speciality, ale nechybí ani lahůdky světových kuchyní. Vzhledem k velkému množství turistů z Anglie se zde nabízí anglické snídaně. Některé bary a restaurace poskytují na velkoplošných obrazovkách filmové projekce nebo přenosy sportovních utkání.

Pláž v Ipsosu

Pláž v Ipsosu

K ubytování slouží útulné hotely a apartmány s širokou nabídkou služeb.

Je tu i několik barů s vlastním bazénem, který můžete navštívit poté, co si zakoupíte malé občerstvení.

V noci se letovisko Ipsos změní na živé středisko s bujarou noční zábavou.

Středisko je vybavené i pro děti. Kromě bezpečné pláže se tu rovněž nacházejí bezpečné bazény pro děti. Je zde také postavena závodní dráha, kde se děti mohou prohánět ve speciálně upravených vozíčcích.

Ze střediska Ipsos se můžete vydat na výlet do některé z malebných vesniček v okolí – Agios Markos, Ano Korakina. Zde vás vtáhnou do atmosféry života místních obyvatel – bez stresu a v pohodě.

K návštěvě láká také poloostrov Kanoni, odkud se lze vydat na prohlídku známého kláštera Vlacherna a Myšího ostrova.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Ipsos

Láká vás Ipsos? Hledáte-li zájezdy do destinace Ipsos, které vás sem vezmou, podívejte se na aktuální nabídku zájezdů se zajímavými cenami. K dispozici je hodnocení jednotlivých nabídek, řada termínů a cen, ze kterých si můžete vybrat! Pro nabídku aktuálních zájezdů, které nabízí Ipsos, klikněte sem a pro akční nabídky Last minute pak zase sem.