Hodnocení
Zvýrazněný/Nezvýrazněný
Nárokovaný/Nenárokovaný
FTL.jpg
nám. T.G. Masaryka 12, 796 01 Prostějov

Cestovní kancelář FTL – First Transport Lines, a.s. vznikla v Prostějově v roce 2001, samotná společnost FTL – First Transport Lines, a.s. existuje již od roku 1992. Společnost se od svého založení věnuje kamionové a autobusové přepravě a provozování cestovní kanceláře je tak jedna z činností, na kterou se společnost FTL zaměřuje.

CK FTL nabízí několik typů zájezdů, především zájezdy pobytové, poznávací, wellness a také jednodenní zájezdy. Kromě toho samozřejmě zajišťujě autobusovou dopravu a věnuje se rovněž prodeji vstupenek na různé kulturní akce.

Mezi destinace, do kterých cestovní kancelář FTL – First Transport Lines, a.s. pořádá zájezdy, patří nejoblibenější evropské země jako Chorvatsko, Itálie, Španělsko, ale také země vzdálenější jako Turecko či Egypt.

garda travel.png
3.80 (1 recenze)
Pláničkova 3, 160 00 Praha 6

Cestovní kancelář GARDA TRAVEL s.r.o. vznikla v roce 2012, ale činnost jejích pracovníků sahá přes 6 let dozadu. Od svého vzniku se zaměřuje výhradně na Itálii, konkrétně na oblast okolo jezera Lago di Garda v severní Itálii.

Díky opravdu extrémně úzké specializaci si můžete být jisti, že okolo jezera Lago di Garda jen velmi těžko seženete lepší nabídku, než kterou vám připraví CK GARDA TRAVEL s.r.o..

S cestovní kanceláří GARDA TRAVEL s.r.o. máte prostě jistotu kvalitních služeb vycházejících s mnohaletou zkušeností s konkrétním produktem.

Gargano CK.png
4.20 (6 recenze)
Gorkého 1, 602 00 Brno

Cestovní kancelář GARGANO CK s.r.o. vznikla v Brně v roce 2008. Jak je z jejího názvu patrné, zaměřuje svou činnost téměř výhradně na italský poloostrov Gargano, který patří dle mnoha turistů mezi nejkrásnější oblasti z celé Itálie.

Kromě letních pobytových zájezdů v zimě pořádá GARGANO CK s.r.o. také jednodenní zájezdy. V létě však nabízí také pobyty s výlety (pobytově-poznávací zájezdy), kdy jste na klasické pobytové dovolené, ale v ceně máte i několik výletů.

 

geops.png
4.00 (5 recenze)
Šternberkova 10,170 00 Praha 7

GEOPS – CESTOVNÍ KANCELÁŘ, s.r.o. je oficiální název cestovky, která byla založena v roce 1997 a která se zaměřuje na pořádání poznávacích zájezdů, turistických zájezdů a např. také velmi atraktivních zájezdů za vínem a gastronomií.

Cestovní kancelář Geops má v nabídce celou řadu destinací napříč několika kontinenty, primárně pořádá zájezdy po Evropě, ale v rukávu má i několik krásných exotických destinací, do kterých pořádá poznávací okruhy.

To, co je na zájezdech cestovní kanceláře Geops atraktivní, je velká snaha o maximální zážitek během všech zájezdů. Takže hledáte-li zážitky, zvažte nabídku i právě CK Geops.

Czech Vertical White.jpg
Czech Vertical White.jpg
Czech Horizontal White.jpg
4.85 (2 recenze)
Pobřežní 249/46, Praha 8

Jsme specializovaná cestovní kancelář. CK GRAND AFRIKA tvoří tým uznávaných odborníků, kteří Africe opravdu rozumí. Nabízíme široké portfolio zájezdů od zájezdů stadardních až po speciální přání pro náročné klienty. Zprostředkujeme vám návštěvu destinace a zájezdy, které sami známe a kterým opravdu rozumíme. Naprostou většinu destinací jsme sami procestovali a osobně vyzkoušeli. V destinacích spolupracujeme výhradně s ověřenými místními partnery a profesionálními průvodci.

Garantujeme vám individuální, přátelský a profesionální přístup. Klienti oceňují naši odbornost, individuální přístup a dlouholetou osobní zkušenost s cestováním a realizací zájezdů.

Co s námi získáte?

Vždy se vám bude věnovat odborník. Po celou dobu přípravy itineráře Vaší cesty budete mít možnost konzultovat program se specialistou, který destinaci zná.

Individuální zájezdy na míru nebo v malých skupinách. Poznávací a pobytové zájezdy, expedice a safari i speciální zážitky, které ostatní tuzemské cestovní kanceláře nenabízejí. Každý itinerář Vám rádi upravíme podle vašich požadavků zcela na míru.

Cestujte kdykoliv a přesně podle Vašich potřeb a přání. U nás nejste vázáni vázani žádnými termíny své dovolené (mimo skupinových zájezdů). Většinu našich zájezdů můžete absolvovat celoročně, to znamená v době, kdy Vám to opravdu z časových nebo jiných důvodů hodí. Protože známe specifikace nabízených destinací a většinu itinerářů tvoříme sami vám na míru, umíme připravit zájezdy i pro období takzvané „nízké sezóny“, kdy máte šanci zažít destinace autenticky bez velkého množství turistů a také za výhodnou cenu.

Cestujete single? Většinu našich cest můžete absolvovat i jako individuální cestovatelé už od jedné osoby.

Zájezdy s českým průvodcem. V případě požadavku na českého průvodce zajistíme doprovod s českým průvodcem.

24/7 asistence. Během Vaší cesty je Vám nonstop k dispozici hotline s česky hovořícím asistentem, který je Vám vždy ochoten poradit a pomoci.

Greece Tours.png
4.25 (6 recenze)
Dlouhá 50, 110 00, Praha 1

Cestovní kancelář Greece Tours vznikla v roce 1990 a jak její název napovídá, již od svého vzniku se specializovala na pořádání zájezdů do Řecka, se kterým je úzce spojena. Cestovní kancelář GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o. tak dnes patří mezi největší odborníky na Řecko a prakticky není nic, s čím by vám v této cestovní kanceláři neporadili (teda týká-li se to Řecka 🙂 ).

Kromě zájezdů do Řecka však cestovní kancelář  GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o. nabízí také zájezdy na ostrov Kypr a začala organizovat také zájezdy do exotických destinací, aby vykryli zimní sezonu. Proto dnes můžete v Greece Tours koupit zájezd do Karibiku, Asie či Afriky.

Cestovní kancelář GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o.  se orientuje na prozákaznický přístup a snaží se o dobré vztahy se svými zákazníky. Přidáte se mezi ně i vy?

itravel.png
3.28 (5 recenze)
Nám. V. Vacka 1668, 708 00 Ostrava - Poruba

Cestovní kancelář I – TRAVEL byla založena koncem roku 2005 v Ostravě a navázala na činnost cestovní agentury, kterou původně byla. Od svého založení se specializovala na pořádání zájezdů do Egypta, konkrétně do letoviska Hurghada. Postupem času však přibyly i další egyptské destinace a CK I – TRAVEL s.r.o. začala později pořádat také zájezdy do Turecka a na některé řecké ostrovy.

Kromě klasických pobytových zájezdů se cestovní kancelář I – TRAVEL s.r.o. zaměřuje také na poznávací plavby po egyptském Nilu. Její výhodou je dokonalá znalost svých destinací a snaha o individuální přístup ke každému klientovi.

ideal tour.png
4.50 (1 recenze)
Freyova 5/236, 190 00, Praha 9

Cestovní kancelář IDEAL-TOUR PRAHA, s.r.o. se od svého založení v roce 1998 (historie však sahá až do roku 1990) zaměřuje na pořádání pobytových a poznávacích zájezdů po celé Evropě. K tomu nabízí také zájezdy za rybařením, které si našly svou stálou klientelu rybářských nadšenců.

Mezi destinace, do kterých CK Ideal Tour pořádá zájezdy, patří většina evropských zemí, takže si vybere prakticky každý, kdo nechce na dovolenou vyrážet do vzdálených končin naší planety.

inex.png
3.39 (7 recenze)
Divadelní 6/151, 301 20 Plzeň

Plzeňská INEX-cestovní kancelář s.r.o. byla založena v roce 2005, její kořeny však sahají až do roku 1994 a její majitelé a pracovníci tak patří mezi zkušené matadory cestovního ruchu v České republice.

Hlavním produktem cestovní kanceláře Inex jsou poznávací zájezdy, a to jak letecké tak autobusové, především pak ty po Evropě. Kromě těchto tradičních produktů však Inex vyniká také zajišťováním letenek dle přání klientů, a to do celého světa. Díky tomu má v nabídce také připravu zájezdů na míru, přesně dle požadavků. Navíc vzhledem ke zkušenosti pracovníků vám budou schopni poradit i s výběrem destinace, a to včetně těch exotických, do kterých CK Inex pravidelně klientům zajišťuje individuální zájezdy.

Jokratour.png
4.26 (8 recenze)
Pod Strání 2834, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm

Cestovní kancelář Jokratour (oficiální název je Ing. Josef Kramoliš) je původem z moravského Rožnova pod Radhoštěm a její činnost sahá až do roku 1990. Patří tak k nejstarším cestovním kancelářím v České republice a jako taková prokázala svou stabilitu a oblíbenost, bez kterých by zde čtvrtstoletí nemohla vydržet.

Od svého počátku se orientuje na moravskou klientelu a nabízí tak autokarové zájezdy a letecké zájezdy z Moravy (letecké z Brna a Ostravy), což je pro Moraváky velké plus. Hlavními destinacemi CK Jokratour  (Ing. Josef Kramoliš) jsou nejoblíbenější evropské destinace jako Itálie, Bulharsko, Chorvatsko, Španělsko a především pak Turecko.

Kromě klasických zájezdů nabízí cestovní kancelář Jokratour (Ing. Josef Kramoliš) také jednodenní zájezdy, vstupenky na kulturní akce a nebo také lyžařské zájezdy do Rakouska.

Kalousek.png
4.05 (2 recenze)
Komenského 156, 56201 Ústí nad Orlicí

Cestovní kancelář CK Kalousek s.r.o. vznikla teprve v roce 2011 v Ústí nad Orlicí a jedná se  o rodinnou cestovní kancelář.

Specializuje se na pobytové a poznávací zájezdy, přičemž v nabídce CK Kalousek s.r.o. jsou u pobytových zájezdů destinace Chorvatsko a Španělsko a u poznávacích pak celá řada evropských zemí, mezi kterými najdete např. Bulharsko, Francii, Řecko, nebo třeba Švýcarsko. Poznávací zájezdy často směřují za některou ze zajímavých výstav, veletrhem, akvaparkem, muzeem či kulturní událostí (např. koncertem, muzikálem atp.).

 

Karavela.jpg
2.40 (2 recenze)
Smetanova 894, 539 01 Hlinsko

Cestovní kancelář CK Karavela s.r.o. vznikla v roce 2012, nicméně její historie sahá až do roku 1993. Tato cestovní kancelář se od začátku věnuje pořádání poznávacích zájezdů do celého světa, v její nabídce najdete destinace napříč všemi kontinenty a časovými pásmy.

Cestovat můžete jak na klasických poznávacích zájezdech, tak i na poznávacích zájezdech s vysokohorskou turistikou a k dispozici jsou i zájezdy se stany pro cestovatele, kteří se nebojí trošky nepohodlí. S CK Karavela si tak vybere prakticky každý cestovatel.

ck klic.png
Krakonošovo náměstí 127, 541 01 Trutnov

Cestovní kancelář Klíč, s.r.o., což je oficiální název této trutnovské cestovky, vznikla v roce 1994 a patří mezi stabilní české cestovní kanceláře s dlouhou historií a množstvím stálých klientů.

Pořádá atraktivní zájezdy pro aktivní turisty, kteří mají rádi kola, rafty a vodáctví obecně, turistiku, adrenalin a v zimě lyže. To znamená, že v nabídce cestovní kanceláře Klíč najdete destinace jako Česká republika, Itálie, Rakousko, Slovensko, ale také Chorvatsko, Slovinsko a další evropské země. Jednoznačně nejširší nabídku však má pro Českou republiku, takže nechcete-li vyrážet někam do zahraničí, máte ideální příležitost.

Máte-li rádi aktivní dovolenou, podívejte se na nabídku CK Klíč a uvidíte, že vás jistě zaujme.

 

km travel - tvarbet moravia.png
4.02 (10 recenze)
Národní třída 30, 695 01 Hodonín

Cestovní kancelář Kontakt Moravia, zkráceně KM Travel, spadá pod společnost TVARBET MORAVIA, a.s. z Hodonína a svou činnost zahájila již v roce 1991. Jedná se tedy o zavedenou stabilní českou cestovní kancelář, která se od svého založení zaměřuje na evropské destinace, především na oblíbené Řecko, Bulharsko, Itálii, Chorvatsko a také Turecko. V průběhu let začala pořádat také zájezdy na Slovensko, po České republice a specializuje se rovněž na lázeňské pobyty.

Výhodou CK KM Travel (TVARBET MORAVIA, a.s.) je pro moravské cestovatele to, že nabízí odlety z Brna.

KO-TOUR.jpg
3.64 (5 recenze)
Riegrova 52, 572 01 Polička

Cestovní kancelář KO-TOUR (oficiální název CK je Ladislav Cacek, jedná se totiž o fyzickou osobu) vznikla již v roce 1990 a patří tak mezi nejstarší cestovní kanceláře v Česku s velmi dlouhou tradicí. Nepatří sice zřejmě mezi nejznámější cestovní kanceláře u nás, ale za dobu své existence obsloužila velké množství klientů z celé republiky.

Nabízí především zájezdy do tradičních destinací jako Řecko, Chorvatsko, Itálie, Španělsko a Maďarsko. Kromě toho CK KO-TOUR (Ladislav Cacek) pořádá také zájezdy za poznáním do mnoha míst Evropy.

KO-TOUR je cestovní kancelář s bohatými zkušenostmi a přátelskou atmosférou. Hledáte-li příjemnou cestovku se vstřícným přístupem, zkuste cestovní kancelář KO-TOUR (Ladislav Cacek) z Poličky.

 

ck kontakt.png
Husovo náměstí 2347, 269 01 Rakovník

Cestovní kancelář CK KONTAKT s.r.o. vznikla v roce 1992 a patří tak mezi tradiční české cestovní kanceláře, které svou činnost provozují stabilně a jsou pro své klienty zárukou kvalitní dovolené (přecijen jejich služby již jsou prověřeny léty praxe).

Od zahájení své činnosti se CK KONTAKT s.r.o. specializuje na oblast Alp a Dolomit. V létě vás tedy mohou vzít na nádherné turistické zájezdy do italských či rakouských Alp, v zimě vám zase zajistí lyžování v Dolomitech. Kromě toho nabízí také lázeňské pobyty v maďarských lázních.

Postupem času začala cestovní kancelář CK KONTAKT s.r.o. organizovat také pobyty u moře v Chorvatsku a na italském pobřeží. Její nabídka je tak poměrně široká, přesto velice úzce profilovaná, což cestovní kanceláři umožňuje poskytovat ucelené a profesionální služby.

kovotour plus.png
2.88 (8 recenze)
Přívozská 12, 702 00 Ostrava 1

Ostravská cestovní kancelář KOVOTOUR PLUS, s.r.o. vznikla v roce 1994 a od svého vzniku se probojovala až mezi nejznámější a největší cestovní kanceláře v České republice. Sama uvádí, že je největší moravskou cestovní kanceláří.

Specializuje se na oblíbené evropské destinace, především Chorvatsko a Řecko, ke kterým postupem času přidala další země, do kterých pořádá zájezdy. Specialistou cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS, s.r.o. jsou zájezdy pro seniory a také pobyty v České republice včetně pobytů lázeňských.

V každém případě jsou pracovníci cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS, s.r.o. specialisty na dovolenou u moře v těch nejoblíbenějších evropských letoviscích.

Krasim tour.png
4.32 (5 recenze)
Socháňova 1131/11, 163 00 Praha - Řepy

Cestovní kancelář KRASIM TOUR,spol. s r.o. vznikla v roce 2004, ale její praxe sahá až do roku 1994.

Od svého založení se CK Krasim Tour orientovala především na pořádání pobytových zájezdů do Bulharska, ke kterému později přidala i zájezdy do Turecka. Výhodou jsou odlety nejen z Prahy, ale také z moravského Brna, Ostravy a východočeských Pardubic.

Osobní přístup cestovní kanceláře KRASIM TOUR,spol. s r.o.  a skvělá znalost destinací, by pro vás mohly být dostatečným důvodem pro víru v to, že dovolená s Krasimem bude skvělá.

Kudrna.png
4.50 (1 recenze)
Hněvkovského 153/75, 617 00 Brno

Cestovní kancelář Kudrna s.r.o. vznikla v Brně v roce 1999 a navazuje na tradici klubu cestovatelů, který vznikl již v roce 1979. Od svého založení se cestovní kancelář Kudrna zaměřuje na poznávací zájezdy a zájezdy s turistikou.

Mezi destinace, do kterých CK Kudrna jezdí, patří především evropské země, ovšem v nabídce CK najdete i celou řadu dalších zemí, takřka po celém světě. Přitom si můžete vybrat i náročnost zájezdů, kterou CK u každého zájezdu uvádí. Některé zájezdy jsou tak naprosto pohodové pro všechny, ale některé už jsou spíše pro ostřílenější cestovatele, kteří se nebojí nějakého toho nepohodlí.

Kromě klasických poznávaček nabízí Kudrna také spoustu dalších druhů zájezdů, především lyžařské pobyty, cyklozájezdy, horskou a vysokohorskou turistiku, ale také např. fotografické kurzy a další. V každém případě si můžete být jisti, že cestovní kancelář Kudrna s.r.o. a její profesionální průvodci udělají vše pro to, aby vaše dovolená stála za to a znova jste se k nim vrátili.

latino travel.png
Velké nám. 116, 397 01 Písek

Cestovní kancelář Latino Travel s.r.o. vznikla v roce 2004 a specializuje se na pořádání zájezdů do Latinské Ameriky, tedy zemí jako je Mexiko, Peru, Brazílie, ale také Kuba či Dominikánská republika a další.

Produkty CK Latino Travel s.r.o. se zaměřují na individuální cestovatele, kterým cestovka připravuje zájezdy na míru jejich požadavkům. Většina zájezdů je bez průvodce, nicméně připravují také okruhy s anglicky hovořícím průvodcem.

Výsledným produktem této cestovní kanceláře tak je především co nejkonkrétnější nabídka dle požadavků každého cestovatele. Cestovní kancelář Latino Travel s.r.o. tak nabízí především osobní přístup a řadu rad a tipů pro co nejlepší poznání Latinské Ameriky a okolních zemí.

Zobrazuji 61 - 80 z 137 výsledků