Doprava na ostrov

Na ostrov se lze dostat letecky nebo lodí. Existují i autobusová spojení, ale i ta pro úsek mezi pevninou a ostrovem využívají trajektovou dopravu.

Na ostrově je jedno letiště, které leží asi 6 kilometrů jižně od hlavního města a asi 1 kilometr od známého a populárního letoviska Laganas. Na letiště létají především Olympic Airlines, ale také nízkorozpočtové a charterové lety z celé Evropy. Zvláštností je, že kvůli želvám jsou zde zakázány noční přílety a odlety.

Na letišti ostrova Zakynthos

Na letišti ostrova Zakynthos

Trajekty připlouvají na Zakyntos především z Peloponésu – z Kilini nebo Patrasu. Zakyntos má samozřejmě lodní spojení se všemi okolními ostrovy.

Doprava po Zakynthosu

Pro dopravu po ostrově můžete využít pronajatého auta nebo cestovat autobusem. Zapůjčení auta je výhodnější, ceny se pohybují okolo 20 – 24 Euro za auto na den. Autem se dostanete i do míst, kam autobus nejezdí.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená v Řecku

Dovolená v Řecku je dobrou volbou pro každého, koho láká vyrazit do Řecka. Podívejte se na aktuální zájezdy do Řecka a nebo na žhavé Last minute, které jsou k dispozici. Stačí kliknout sem, vybrat si a objednat!