Lyžařské středisko Selva Gardena/Wolkenstein je sice nejmenší obcí údolí Val Gardena v Trentinu, nicméně díky své nadmořské výšce nabízí nejlepší lyžování a všem turistům skvělé zázemí v podobě příjemného ubytování v těsné blízkosti sjezdovek, stejně jako perfektního výchozího bodu k plánování různých treků.

Selva Gardena - Wolkenstein

Selva Gardena – Wolkenstein

Co nabízí Selva Gardena/Wolkenstein

Na sjezdovkách je mnoho horských chat poskytující odpočinek a výběr z regionálních specialit. Téměř 52 km snadných sjezdovek, 105 km středních a 18 km tratí s nejvyšším stupněm obtížnosti uspokojí nejen všechny lyžaře, ale také snowboardisty, milovníky free ride.

Selva Gardena/Wolkenstein je vhodné místo pro rodiny s dětmi. V dětském parku se ti nejmenší naučí základy lyžování, větší děti mohou v doprovodu zkušeného lyžařského instruktora přímo na horní svahy. Mějte ale na paměti, že děti do 14 let věku mají povinnost nosit přilbu.

Běžkaři mohou využít více než 100 km běžeckých tras kolem Wolkensteinu. Pokud se rozhodnete vydat na procházku, nenechte si ujít trasu Via Crucis a pěšky do starého hradu Selva/Wolkenstein.

Jak se do Selva Gardena/Wolkenstein dostat

Autem z Prahy přes Rozvadov nebo Dolní Dvořiště na Innsbruck – Brenner, po 50 km italské dálnice A22 sjeďte u Klausenu na Val Gardenu po silnici SS242 směr Santa Cristina a Selva Gardena.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Selva Gardena/Wolkenstein

Láká vás Selva Gardena/Wolkenstein? Hledáte-li zájezdy do destinace Selva Gardena/Wolkenstein, které vás sem vezmou, podívejte se na aktuální nabídku zájezdů se zajímavými cenami. K dispozici je hodnocení jednotlivých nabídek, řada termínů a cen, ze kterých si můžete vybrat! Pro nabídku aktuálních zájezdů, které nabízí Selva Gardena/Wolkenstein, klikněte sem a pro akční nabídky Last minute pak zase sem.