Letovisko Elia leží v zátoce na jihovýchodním pobřeží ostrova, asi 10 kilometrů od hlavního města Mykonos (Chora).

Ubytovat se tu můžete podle svých finančních možností. K dispozici jsou hotely i levnější penziony.

Letovisko Elia

Letovisko Elia

Zdejší taverny a restaurace nabízí tradiční řeckou přímořskou kuchyni se zaměřením na ryby a mořské plody. Zklamán nebude ani ten, kdo dává přednost kontinentální kuchyni. V každém případě si k pití můžete dopřát sklenku výborného místního vína.

Nalézá se zde několik obchůdků, kde nakoupíte vše potřebné. Pokud musíte uskutečnit větší nákup,  zajeďte do blízkého hlavního města. Kromě nákupů tu na vás čeká také množství zábavy. Dopravit se tam dá buď autobusem hromadné dopravy, nebo vypůjčeným automobilem.

Pláž ve středisku Elia je nejdelší, nejnavštěvovanější a má nejjemnější písek na celém ostrově. K dispozici je plný plážový servis. Na výběr máte několik druhů vodních sportů. Pro děti se v blízkosti pláže nachází aquapark, avšak i koupání v moři je pro děti bezpečné. Své zázemí zde najdou také skupiny nudistů, gayů a lesbiček.

Elia

Elia

Zábava ve večerních hodinách se soustřeďuje převážně do hotelových budov a některých barů a taveren. Často se zde setkáte s párty na pláži. Pokud vám to nebude stačit, vydejte se do hlavního města Mykonos, jež vás jistě uspokojí nadmíru.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Elia

Klikněte pro zobrazení nabídky Elia: zájezdy nebo Elia: Last minute a vyberte si tu nejzajímavější dovolenou v destinaci Elia!