Letovisko Kythira (označována jako Chora, což je běžné označení hlavních měst na jednotlivých řeckých ostrovech) je i hlavním městem stejnojmenného ostrova. Společně s přístavem Kapsali leží na kouzelném jižním pobřeží, v zátoce s modrým mořem a bujnou zelení. Na kopci nad městem stojí tradiční bílé domky zdejších obyvatel.

Kythira (Chora)

Kythira (Chora)

Uchvátí vás úzké uličky města Kythira (Chora) s domky ozdobenými květinami, byzantské kostely, středověký benátský hrad a benátské vily.

Najdete zde radnici, bankovní domy, kavárny, bary i obchůdky. Ve zdejším archeologickém muzeu jsou vystaveny zde nalezené vzácné předměty.

Kythira (Chora) s benátským hradem

Kythira (Chora) s benátským hradem

Ze zmíněného hradu se vám naskytne úžasný výhled na přístav, moře a okolní krajinu, která je kolem města Kythira (Chora) opravdu překrásná.

Oblázkové pláže leží v blízkosti přístavu Kapsali. Nabízí průzračnou vodu a koupání pro děti i méně zdatné plavce. Připraveny jsou zde lehátka a slunečníky. Vyrazit můžete také za vodními sporty.

Ubytování nabízí buď hotely Corte O, Kaiti, Margareta a Nostos, nebo studia Ampramis, Niki, Petros, Notaras, Aloi, Venetsana, Filio, Castello, Aloni, Ionnas Villa Travasarianika a  Xenosas Daponte a další.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Kythira (Chora)

Láká vás Kythira (Chora)? Hledáte-li zájezdy do destinace Kythira (Chora), které vás sem vezmou, podívejte se na aktuální nabídku zájezdů se zajímavými cenami. K dispozici je hodnocení jednotlivých nabídek, řada termínů a cen, ze kterých si můžete vybrat! Pro nabídku aktuálních zájezdů, které nabízí Kythira (Chora), klikněte sem a pro akční nabídky Last minute pak zase sem.