0
0

Nemáte někdo zkušenosti s tím, když jedu do Indonésie se zastávkou v Thajsku pak do Malajsie, Indonésie, Malajsie, Lombok, Bali a zas přestup v Malajsii směr Indie, jak se řeší těchto více vstupů do té Malajsie, nevíte někdo? (I když se píše, že tam vízum není, tak jak je to takhle s opětovným navštívením)

1
1

Ahoj Eliško,

je to úplně v pohodě, dostaneš pokaždé do pasu razítko se vstupem na 90 dní. Tak jen musíš mít v pase místo 🙂 My tam z Thajska taky několikrát za sebou vlezli a bylo to bez problému.

Co se platnosti povolení ke vstupu týče, koukni na web MZV (důležité je, že pro některé malajské státy neplatí).

Hezkou dovču!

Dan

  • Eliška Bouchalová
    Ahoj Dane, děkuji moc za odpověď. Moc mi to pomohlo. Bála jsem se, že mě pak nepustí třeba znovu do té Malajsie, když už jsem tam před tím byla :-). Já právě plánuji i pár dní být v Singapuru a v Kuale Lumpur. Takže začátek Thajsko, pak Malajsie, Sumatra a pak směr Lombok (ale to léta právě zas přes Malajsii), z Lomboku na Bali a z Bali směr Indie (což zas léta přes Malajsii). Na web jsem se dívala, ale nevěděla jsem, zda třeba není nějaká výjimka, když takhle za sebou to opětovně navštívím :) Děkuji a hezký večer. Eliška
Zobrazuji 1 výsledek
Vaše odpověď

Prosím, nejprve se .