Pretty tour.jpg
4.10 (1 recenze)
Okružní 1027, 252 64 Praha

Cestovní kancelář CK PRETTY TOUR s.r.o. vznikla v roce 2007, ale navazuje na tradici prodeje zájezdů své majitelky, sahající až do roku 2005.

Tato cestovka se od svého založení specializuje na Řecko a řecké ostrovy, především pak na oblast poloostrova Chalkidiki. Obecně je snahou CK PRETTY TOUR to, aby nabízela destinace, které jiní v nabídkách nemají, což se jí vesměs daří.

Hledáte-li cestovku, která má osobní přístup ke klientům a která vám nabídne velmi příjemné zájezdy za rozumnou cenu, zkuste pražskou cestovní kancelář CK PRETTY TOUR s.r.o.

1 z 1 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
Dobrý zájezd
4.1( Komunikace 5.00 | Doprava 3.50 | Ubytování 5.00 | Strava 3.50 | Delegát / Průvodce 3.00 | Odpovídalo nabídce? 4.50 )

Byli jsme s nimi jednou, bohužel nám to nevychází časově..Zájezd byl moc hezký, byli jsme v Toroni na Chalkidiki a moc se nám to líbilo. Je to tam takové rodinné prostředí, starají se, hezké okolí a hlavně krásné moře. Za nás spokojenost, jen teda paní majitelka je trošku šílená, řešila tam nějaký problém a vypadalo to až komicky. Ale s ní jsme naštěstí až tak moc do styku nepřišli 🙂

Zobrazuji 1 výsledek
Pretty tour.jpg před 9 roky
Zobrazuji 1 výsledek