marine tour.png
2.12 (5 recenze)
Kunětická 2534/2, 120 00 Praha 2 – Vinohrady

Cestovní kancelář MARINE TOUR s.r.o. vznikla v roce 1997 a od svého počátku se zaměřila na prodej zájezdů do Turecka, které čeští turisté v té době začali teprve objevovat. Že to byla sázka na správnou kartu dokázuje to, že Marine Tour funguje do dnešních dnů a těší se stále většího zájmu ze strany klientů. Proto v jeho nabídce dnes již nenajdete pouze destinace v Turecku, na které je jedním z největších specialistů v České republice, ale že postupně přidává i další destinace v Evropě, mezi které patří Řecko či Bulharsko.

Pokud máte rádi menší cestovní kanceláře, které mají ke svým klientům individuální přístup a ve kterých vám jsou schopni pracovníci dobře poradit, neboť svůj produkt znají jako málokdo jiný, pak by pro vás cestovní kancelář MARINE TOUR s.r.o. mohla být zajímavou volbou.

4 z 4 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
Prima hotel Doris Aytour
4.7( Komunikace 5.00 | Doprava 4.00 | Ubytování 5.00 | Strava 5.00 | Delegát / Průvodce 4.00 | Odpovídalo nabídce? 5.00 )

Byli jsme s nimi už 2x a nikdy se nám naštěstí nestalo, že by nám měnili hotel. Naposledy jsme byli v hotelu Doris Aytour a byla to krásná dovolená – hotel luxusní, krásné pokoje a vynikající all inclusive. Hotel leží prakticky skoro u moře, lehátka stála 2EURa, vše čisté, udržované..

My byli s Marine Tour spokojení a určitě s nimi pojedeme znova. Nevím, zda jsou zkušenosti ostatních nespokojených lidí realita nebo ne, ale nám se tyto potíže vyhly, takže nevidím důvod s nimi nejet znovu.

3 z 3 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
POZOR na tuto cestovku!
1.9( Komunikace 3.00 | Doprava 4.00 | Ubytování 0.50 | Strava 3.00 | Delegát / Průvodce 0.50 | Odpovídalo nabídce? 0.50 )

Marine tour je jedna z cestovních kanceláří, která úplně kašle na to, že jste si doma vybírali hotel, věnovali spoustu času tomu, aby odpovídal Vašim představám a že jste si zaplatili za nějakou konkrétní službu. V klidu Vám po příletu oznámí, že nejedete do letoviska A,ale do letoviska B, protože Váš hotel je údajně plný. V podstatě se proti tomu nebylo jak bránit, takže jsme všichni „vesele“ jeli do úplně jiného hotelu, který bych odporný,špinavý, u rušné cesty… prostě totálně o ničem.

Snažila jsem se s delegátkou celý pobyt řešit to, aby nás aspoň na krátkou dobu přesunuli do námi objednaného a zaplaceného hotelu, ale asi jsem jí už pak lezla na nervy, takže mi často ani nezvedala telefon.

Takhle si služby slušné cestovní kanceláře opravdu nepředstavuji, doporučuji Vám se Marine Tour vyhnout obloukem, jsou jiné cestovky, které Vás do Turecka zavezdou bez rizika pokažené dovolené.

1 z 2 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
NESPOKOJENOST

CK Marine Tour se vyhněte obkloukem, mění ubytování jak se jim zlíbí, delegáti jsou k ničemu. Při kupování dovolené budou slibovat hory doly, ale ve skutečnosti je jim ukradené, co s vámi na dovolené bude. Nám změnili hotel 2x během jedné dovolené, to jsem ještě nezažil!!! Ze 7 dnů pobytu jsme měli dny 4, protože jsme se museli stěhovat jako blbci, navíc to bylo doslova z bláta do louže, jeden hotel horší než druhý.

S Marine Tour už nikdy, s těmi bych neposlal na dovolenou ani zarytého nepřítele.

4 z 5 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
Vcelku v pořádku
4.0( Komunikace 4.00 | Doprava 3.00 | Ubytování 5.00 | Strava 5.00 | Delegát / Průvodce 3.00 | Odpovídalo nabídce? 4.00 )

Když pominu hodně špatně zajištěný transfer do a z hotelu (vezl nás nějaký turek, který samozřejmě neuměl česky a anglicky jen asi 3 slova, takže bylo šílené už jen ověřit, že je to opravdu náš odvoz na letiště – v podstaě jsme nasedali k cizímu člověku a netušili co bude) tak bylo všechno v pořádku. Hotel moc hezký, poměrně dlouho jsme jej vybírali tak jsme se jen modlili, aby nám ho nevyměnili, což se ale nestalo. Jen delegátka byla asi praštěná, protože nám chtěla prodat výlet do Pammukkale za dvojnásobnou cenu než byla uvedená na ceduli za ní (v angličtině). Nevím, jestli si CK myslí, že jsme úplně praštění, ale asi ano 🙂

Pokud bych bral pouze základní služby CK jako doprava, ubytování a svoz, tak až na ten svoz bylo všechno v pořádku. Ale znova do Turecka asi nepojedu, je to pro mě až moc divná mentalita.

2 z 2 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
Změna hotelu :(((((((

Patříme do skupiny klientů, kterým tato vypečená cestovka změnila hotel za jiný (a mnohem horší). Naše odmítnutí neakceptovali, reklamaci zamítli, prostě otřesné jednání!!! Asi spoléhají na to, že se neozveme a budeme držet hubu a krok! Určitě je dáme k soudu, tohle si nemohou dovolovat!!!

Zobrazuji 5 výsledků
marine tour.png před 9 roky
Zobrazuji 1 výsledek