Valle di Cadore je pěkné historické městečko. Leží v horách regionu Veneto na úpatí hory Antelao (3263 metry nad mořem). Je to ideální místo pro prožití klidné odpočinkové dovolené. Nadchnou vás tu nádherné přírodní scenerie, výletní možnosti do blízkých hor i možnost romantických procházek antickými uličkami.

Valle di Cadore

Valle di Cadore

Městečko je vhodné pro letní i zimní dovolenou.

Co nabízí Valle di Cadore

V létě láká především zdatné milovníky přírody a pěší turistiky, případně i horolezce. Hora Antelao totiž nese přezdívku „Skrytá perla Dolomit“. Je zajímavá svým vrcholem ve tvaru pyramidy. Vystoupat na vrchol je technicky poněkud náročné, protože zde nejsou upravené horské stezky. Právě to z ní dělá místo, kde si užijete klid uprostřed nádherné přírody.

Skrytá perla Dolomit - Valle di Cadore s horou Antelao

Skrytá perla Dolomit – Valle di Cadore s horou Antelao

V zimě vše ožívá a město se zaplní lyžaři a příznivci zimních sportů. Na rozdíl od blízkého střediska Cortina d´Ampezzo zde najdete příznivější ceny a prakticky shodný servis.

Údolí Valle di Cadore

Údolí Valle di Cadore

Valle di Cadore  vytváří společně s dalšími městečky, San Viti di Cadore, Borca a Vodo, významnou turistickou destinaci severní Itálie.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Valle di Cadore

Ta nejširší nabídka aktuálních zájezdů do destinace Valle di Cadore je vám k dispozici. Stačí kliknout sem a nebo se podívat na nabídku akčních Last minute zájezdů do destinace Valle di Cadore či Last minute nabídek do Itálie.