Nádherný záliv Orso di Orosei se rozkládá na severovýchodě Sardinie. Celá oblast náleží do Národního parku Genneargentu stejně tak jako pohoří Nuoro. Nedaleko se do výšky 415 metrů vypíná sopka Codula Manna. K nejoblíbenějším letoviskům v zálivu patří městečko Orosei s kvalitním turistickým zázemím.

Orosei

Orosei

Okolo pobřeží se táhnou divoké vápencové útesy s roklemi a soutěskami, které hojně navštěvují horolezci a vyznavači boulderingu. Pod skalami se rozprostírají romantické písečné pláže, z nichž některé jsou přístupné pouze z moře. V oblasti vniklo působením vody a větru mnoho jeskyní veřejnosti většinou nepřístupných.

Mapka pláží okolo letoviska Orosei

Mapka pláží okolo letoviska Orosei

Oblast vyhledávají vyznavači rekreačního potápění a šnorchlování. Na plážích si můžete vyzkoušet některý z vodních sportů. K dispozici jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

Nádherné pláže u Orosei

Nádherné pláže u Orosei

K nejoblíbenějším plážím patří Cala Luna, Cala Sisine, Cala Briola, Cala Mariolu a Cala Goloritze. Pláže jsou dostupné buď pěšky po turistických stezkách, nebo loďkami, které pravidelně vyplouvají podél pobřeží. Na některých místech může být z pláží prudší vstup do moře.

Záliv Orso di Orosei

Záliv Orso di Orosei

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Orosei

Dovolená Orosei je dobrou volbou pro každého, koho láká Itálie. Podívejte se na aktuální zájezdy do destinace Orosei a nebo na žhavé Last minute, které jsou k dispozici. Stačí kliknout sem a rezervovat zájezd, který se vám bude líbit nejvíce!