Letovisko Porto Carras leží na ploše téměř tisíc hektarů na západním pobřeží Sithonie. Jedná se o velký a luxusní hotelový komplex, který návštěvníkům nabízí nadstandardní služby. Užívat si můžete bazény, volejbalová hřiště, tenisové kurty, golf. K dispozici jsou i nabídky jezdeckého a potápěčského klubu a půjčovny jízdních kol.

Porto Carras

Porto Carras

K návštěvě zvou místní obchody s luxusním zbožím a suvenýry, k dispozici je i kasino, sauna, masáže a kosmetický salon.

Okolí střediska je lemováno zelenými stromy, keři a travnatými pozemky.

Místní pláže vedou podél celého pobřežního pásu, v blízkosti hotelového komplexu. Kromě dvou velkých a hodně navštěvovaných pláží se zde nacházejí i menší a méně frekventované zátoky s malými plážemi. Mořská voda je průzračně čistá. Středisko zajišťuje veškerý komfort včetně slunečníků, lehátek, občerstvení. V nočních barech se můžete bavit až do ranních hodin.

Resort v Porto Carras

Resort v Porto Carras

Oblast byla oceněna Modrou vlajkou Evropské unie.

Mnohé turisty lákají také místní vinné sklípky a ochutnávky zdejšího vína.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Porto Carras

Láká vás Porto Carras? Hledáte-li zájezdy do destinace Porto Carras, které vás sem vezmou, podívejte se na aktuální nabídku zájezdů se zajímavými cenami. K dispozici je hodnocení jednotlivých nabídek, řada termínů a cen, ze kterých si můžete vybrat! Pro nabídku aktuálních zájezdů, které nabízí Porto Carras, klikněte sem a pro akční nabídky Last minute pak zase sem.