logo_exim.png
2.75 (24 recenze)
Revoluční 23, 110 00 Praha

Cestovní kancelář EXIM tours začala své podnikání v České republice již v roce 1993 a její růst byl poměrně hodně strmý. Zatímco v roce 1997 s ní cestovalo cirka 14 000 zákazníků, v roce 2008 odbavila přes čtvrt milionu lidí a tento počet dále roste.

Dnes je tak cestovní kancelář EXIM tours největší cestovní kanceláří v České republice a díky svým zahraničním pobočkám na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku je také největší cestovní kanceláří ve středoevropském regionu.

Přesto se CK EXIM tours nezaměřuje na obrovskou škálu destinací, jako je tomu u jejích konkurentů, ale specializuje se na omezený počet zemí, aby mohla nabízet co nejkvalitnější služby za co nejlepší cenu.

Last Minute
1.0( Komunikace 1.00 )

Dvakrát jsem chtěl nabídku Last Minute. Dával jsem email, telefonní číslo… nic. Chat online pořád píše „Jsme Online, vyčejte spojení“ a i po několika hodinách nikdo nereaguje. A to si chci dovolenou objednat. Kdyby se něco stalo, reklamační oddělení by si mě namazalo na chleba.

Caribbean World Monastir
0.8( Komunikace 0.50 | Doprava 0.50 | Ubytování 1.00 | Strava 1.00 | Delegát / Průvodce 1.00 | Odpovídalo nabídce? 0.50 )

EXIM TOURS už nikdy více. 

V létě 2022 jsme přes cestovní kancelář zakoupili zajezd do Tuniska do hotelu Caribbean World Monastir. První problém nastal před odletem na letišti Václava Havla. Letecká společnost Smartwings nám oznámila, že manželka není cestovní kanceláří nahlášena v letadle. Když jsme se obrátili na cestování kancelář, jak hodlají záležitost vyřešit, nebylo nam nabídnuto žádné řešení. Díky ochotnému personálu letecké společnosti Smartwings nám bylo nabídnuto, že manželka může letět v následujícím letadle, že by tam jedno místo mělo být volné. Po zpožděném příletu do Tuniska a příjezdu na Hotel jsme zjistili, že hotel není 4*, ale pouze 3*. Další den po prozkoumání hotelu, jsme byli zděšeni stavem hotelu. Na pláži se povaloval stavební materiál. Stravování v hotelu katastrofa. Po celý pobyt každý den stejná strava. Bohužel jelikož na hotelu byla z 80% tuniská klientela, při stravování nezbývalo jídlo na ostatní. Tuništi turisté si v rámci all inclusive nabrali spousty jidla, které si potom sebou odnášeli v taškách. Hotel také nabízí aquapark. Bohužel ten je za poplatek veřejně dostupný a tudíž přeplněný místním obyvatelstvem. Pokoje jsou staré neudržované. Klimatizace nefunkční. Celé jsme reklamovali u delegáta CK, bohužel bez odezvy. Na konci pobytu jsme sepsali reklamaci na celý pobyt a podali na CK. Po měsíci nám od CK přišlo zamítavé stanovisko k naši reklmaci. Ještě jednou jsme se obrátili na CK, že s vyřízením reklamace nesouhlasíme, ale bohužel asi po třech měsících nám přišlo opět stejné vyjádření. Cestovní kancelář za nic nenese zodpovědnost a za nic nemohou. V hotelu s námi byli ubytováni i hosté od CK Blue style a těm CK reklamaci uznala a vratila 25% ze zakoupeného pobytu. Pro video info o hotelu je možné se podivat na https://youtu.be/tsZVmk5Ccxc

Za nás už nikdy více s CK EXIM TOURS.

 

 

Grand Tala Bay Jordánsko 5*
1.6( Komunikace 2.50 | Doprava 3.50 | Ubytování 0.00 | Strava 1.50 | Delegát / Průvodce 2.00 | Odpovídalo nabídce? 0.00 )

Po pravdě skládáním a to velmi velké. Pokud čekáte, že 5* bude záruka tak po zkušenosti mé už ne. Hotel by potřeboval velmi zapracovat na tom, aby bylo 5*. Dle mého názoru a dle zkušenosti z cestováním tak 3* bych dala. A pokud Vám delegát bude tvrdit že na Jordánsko dobrý…tak pak asi nic jiného neviděl. A podotýkám, že jsem jezdila do arabských zemi a nečekala jsem ani 3*…ale pak jsem byla milé překvapená. V koupelnách je neuvěřitelný smrad z odpadu. Dveře sprcháče otevřete a nikdy už nezavřete. Přistýlka je za poplatek 8500 Kč to nepochopite. Hold dítě bude spat s Vámi, hlavně že na něj máte slevu a pak to stejně zaplatíte. Doklad o platbách nedostanete, platba kartou na recepci neexistuje. Na pláži jsou zbytky po cigaretach. Dětský bazén se použít nedá pac se opravují skluzavky. Velký bazén je mega studený a pro malé děti hluboký. Lehátka pamatuji vše kdo tam něco na ně nalil a podložky na ležení to asi nebudu raději komentovat. Jedním slovem až zase zvážim za něco dát pomalu 90 000 tak to rozhodně nebude Jordan a rozhodně to nebude s Exim Tours kteří na svých stránkách klamou lidi. A kdybych neuměla trvat na svém tak se ničeho od delegáta nedočkám. Člověk aby za ním pořád chodil a doprošoval se něčeho. Po pravdě myslím že za toto může Exim Tours a ne hotel ani jeho pracovníci ti se snaží ale když jim vlastně někdo z cestovky řekne že to je na Jordánsko luxus…pat pak se nemůžete divit. Hold pan delegát asi jinde nebyl. Jestli chcete do Jordanska jeďte, ale pro to jaké Jordánsko je a nevykazuje peníze cestovkam do kapsy za lživé recenze a lživé hvězdy na hotelech a priblblym  poznamkam delegáta. Asi nějak ve smyslu: co chcete však to stalo jen 90 za to můžete být vůbec rádi.

Alua Golf Trinidad

Leteli jsme s nimi potreti a teda naposledy. Loni nas to stalo 120 000,- a reklamace 2x neuznana. Duvod reklamace: spina, neumyte nadobi, nefunkcni wifi, spina v bazenu, spina na pokojich, syrove nedodelane maso, na ktere kucharka sahala holyma rukama,neochotny personal, ktery nemluvi anglicky. Vajgly po hotelu, vsude same zakazy, nefunkcni lednice na pokoji, temer zadny uklid, spina po celem hotelu… Hotel Alua Golf Trinidad ve Spanelsku rozhodne neodpovida 4*!Je toho mnohem vice. Pokud nekdo mate chut podat hromadnou zalobu, rada se pridam. Klidne mi napiste e-mail: [email protected]

Zobrazuji 21 - 24 z 24 výsledků
logo_exim.png před 9 roky
Zobrazuji 4 výsledky