V dajácké vesnici Tanjung Isuy, která leží u jezera Jempang, uvidíte dlouhý dům, přebudovaný na centrum, ve kterém se konají dajácká představení. Další takovou vesnicí je Mancong.

Vesnice je tradiční, s původním typem obydlí, která místní nabízejí turistům jako možnost ubytování, což je velmi netradiční zážitek, který zde můžete udělat a který vám vřele doporučujeme!

Návštěvníci zde mohou vidět sochy strážců, hrob benuackého krále nebo plovoucí domy na jezeře Jempang.

Tanjung Isuy Tanjung Isuy

© Indonesie Kalimantan, http://kalimantan2014.canalblog.com

Pokud vyrazíte podél druhé nejdelší řeky Indonésie a třetí největší na světě – Mahakam, uvidíte opice a spoustu jiných zajímavých a endemicky se vyskytujících druhů živočichlů a rostlin. Podél řeky je opravdu hodně k vidění, proto počítejte s 3-4 denní plavbou. Těšit se můžete také na Mura Muntai, Tanjung Isuy a Mancong, vesnice Dayak Benuaq podél jezera Jempang, nebo deštné pralesy.

  • Hodnocení uživatelů

  • Hodnocení: 0 hvězdy
    0 / 5 (0 )
  • 0%
  • (0) Zatím žádné recenze!

Summary:

Hodnocení: 0 hvězdy
0 / 5 (0 )

0%



Nikdo ještě nerecenzoval, buď první! Nikdo ještě nerecenzoval, buď první!



Dovolená Tanjung Isuy

Tanjung Isuy je krásné místo, které stojí za návštěvu. Prohlédněte si proto zájezdy do destinace Tanjung Isuy či aktuální nabídku Last minute a vyberte si, co vás zaujme nejvíce! K dispozici jsou i další zájezdy do Indonésie, stačí kliknout sem a vybrat si :-)