Hodnocení
Zvýrazněný/Nezvýrazněný
Nárokovaný/Nenárokovaný
GO2_cb_cz.jpg
Biskupský dvůr 2, Nové Město, Praha, Česká republika

Cestovní kancelář Go2

Poskytuje komplexní služby s individuálním přístupem. Do portfolia destinací patří Austrálie, Indonésie, Maledivy, Srí Lanka, Mexiko a nově také Vietnam. V rámci nabídky CK Go2 mohou klienti vybírat z připravených zájezdů nebo si domluvit individuální zájezdy dle přání a požadavků na perfektní dovolenou. Dále je v CK Go2 možné zajistit individuální služby v destinaci např. víza, letenky vč. vnitrostátních, pronájem automobilu, výlety a další. Hlavní výhodou cestovní kanceláře Go2 jsou bohaté osobní zkušenosti a úzká specializace, která zaručuje maximální spokojenost klientů.

logo ck barevne na výšku - kopie (2).png
logo ck barevne na výšku - kopie (2).png
hassan-2-mosque-722040_640.jpg
norsko.jpg
1d obálka.JPG
07.JPG
25.JPG
P6040024.JPG
P6040030.JPG
05 Drážďany - adventní trh.jpg
PICT7943.JPG
IMG_0889.JPG
norsko.jpg
25.JPG
3.75 (2 recenze)
nám. k. v. raise 160 Lázně Bělohrad

Umíme připravit pohodové poznávací zájezdy. V našem katalogu naleznete široký výběr zájezdů s pěší turistikou a cykloturistikou. Dobře známe Evropu a víme i o těch nejzajímavějších místech, které byste těžko hledali sami. Poznejte s námi přírodní krásy a zajímavé historické památky. Často kombinujeme zájezdy nenáročné pěší turistiky s poznávacím programem. Při zájezdech do hor často využíváme lanovky. Pro zdatnější turisty pořádáme zájezdy s vysokohorskou turistikou včetně ferrat. Během bohatého programu zbyde čas na fotografování i občerstvení v hospůdkách či cukrárnách.

Vlastní tým průvodců se skládá ze zkušených průvodců plných energie, kteří jsou vždy připraveni Vám ochotně zodpovědět všetečné dotazy a poradit i s případným individuálním doplněním programu.

Snažíme se, abychom zachovali ceny zájezdů na přijatelné cenové úrovni, a současně si hlídáme dobrou úroveň všech služeb. Dopravu zajišťují moderní pohodlné autobusy většinou vybavené toaletou. Ubytování je zajištěno v hotelech a penzionech zpravidla ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím. Snažíme se, abychom kromě snídaně zajišťovali i večeře. U mnoha zájezdů je možné si stravování doobjednat. Někdy bývá k dispozici kuchyňka.

A na závěr. Ke klientům máme vřelý osobní přístup. Spokojenost našich účastníků je stále naší největší odměnou.

 

nove logo sen.png
4.17 (6 recenze)
Korunní 79, 130 00 Praha 3

Cestovní kancelář SEN vznikla v roce 1993 a organizuje poznávací zájezdy do celého světa.

S CK SEN můžete navštívit více než 125 zemí na všech 6 kontinentech. Vždy v doprovodu profesionálního českého průvodce.

Vybírat můžete z komfortních poznávacích zájezdů, ale i expedic pro dobrodruhy, nebo rodinné dovolené s vašimi dětmi. Rádi vám však připraví i cestu na míru, dle vašich požadavků.

Zajímavostí v nabídce cestovní kanceláře SEN je také to, že nabízí několik desítek garantovaných termínů, které se na 100% uskuteční.

Pokud chcete zažít aktivní dovolenou plnou zážitků, CK SEN je jedoznačná volba.

color travel.png
3.90 (2 recenze)
Zimákova 7, 149 00 Praha 4

Cestovní kancelář Color travel s.r.o. vznikla v roce 2000 a její specialitou je zajišťování individuálních pobytů v Itálii, Rakousku, Chorvatsku a ve Francii. Skvělí jsou především v nabízení ubytovacích kapacit dle přání klientů, přičemž k dispozici mají velké množství apartmánů, hotelů a dalších ubytovacích možností především napříč italskými Alpami.

Zajištění dovolené s CK Color travel s.r.o. může být i díky jejich osobnímu přístupu velice příjemnou zkušeností.

consultour.png
4.30 (1 recenze)
Vinohradská 1595/3, Praha

Cestovní kancelář CONSULTOUR s.r.o. vznikla v roce 1995 a od svého počátku se orientuje na zájezdy do Itálie, přičemž nabízí pobyty prakticky po celé Itálii. Specializuje se jak na pobyty letní, tak i na lyžařské zájezdy, v jejich prodeji patří mezi špičku v České republice.

Velkou výhodou cestovní kanceláře CONSULTOUR s.r.o. je její úzká specializace. Díky tomu, že v nabídce má pouze Itálii, nabízí opravdu profesionální služby, které za dlouhou dobu své existence již má dotažené takřka k dokonalosti. Neustálé vylepšování nabídky zajišťování nových ubytovacích kapacit pak zajišťuje, že s touto cestovní kanceláří vždy můžete objevit novou italskou destinaci, o které jste třeba neměli ani tušení.

Hledáte-li dovolenou v Itálii, zkuste se obrátit na CK CONSULTOUR s.r.o. a uvidíte, zda kvalita jejích služeb skutečně odpovídá praxi, kterou s prodejem zájezdů do Itálie tato CK má.

Czech sport travel.png
Na Poříčí 1068/23, 110 00 Praha 1

Cestovní kancelář CZECH SPORT TRAVEL s.r.o. vznikla teprve v roce 2012, takže by se mohlo zdát, že jde o nováčky na trhu. Nicméně svou činností navazuje na cestovní kancelář SPORTEVENTS, která v České republice působila řadu let, takže o zkušenosti se ani u CK CZECH SPORT TRAVEL s.r.o. obávat nemusíte.

Jak už z názvu cestovky vyplývá, zaměřuje se na prodej služeb spojených se sportem, můžete tak u nich koupit jak celé hotové zájezdy za různými sporty (nejtypičtějším příkladem jsou fotbalové zápasy zahraničních lig či různých šampionátů) tak i samostatné vstupenky apod.

Přestože v nabídce cestovní kanceláře CZECH SPORT TRAVEL s.r.o. převládají nabídky na zájezdy za fotbalem, jejich portfolio se za pár let významně rozrostlo o celou řadu dalších sportů a destinací, takže si u nich dnes již vybere prakticky každý sportovní fanoušek.

daen.png
3.88 (4 recenze)
Daliborova 161/26, 102 00 Praha

Cestovní kancelář DAEN – AŽ ZA HRANICE VAŠICH SNŮ působí na trhu cestovního ruchu již od roku 1994. Naším standardem je individuální přístup k požadavkům každého z Vás s cílem doporučit Vám vždy tu nejlepší dovolenou šitou na míru. Jsme tu pro Vás, aby Vaše dovolená byla vždy taková, jaká má být.

Máme velice širokou nabídku ubytovacích kapacit v Maďarsku, České republice a na Slovensku a také poskytujeme pobytové zájezdy do Chorvatska.

S cestovní kanceláří DAEN máte takřka jistotu kvalitních a časem prověřených služeb.

datour.png
3.08 (4 recenze)
Turinského 1671/4, 500 02 Hradec Králové

Cestovní kancelář Datour s.r.o. vznikla v roce 2003 a zaměřuje se na zájezdy do Rakouska, na řecký ostrov Korfu a v nabídce má také řadu zajímavých zájezdů pro seniory do mnoha zemí Evropy.

Výhodou CK Datour s.r.o. je to, že pro klienty nabízí odlety z Pardubic.

rekrea.png
4.30 (1 recenze)
Nádražní 40, 702 00 Ostrava

Cestovní kancelář Rekrea vznikla v podobě, v jaké ji známe dnes (tedy jako právnickou osobu pod názvem DCK Rekrea Ostrava s.r.o.) v roce 1997. Nicméně její historie sahá daleko víc dozadu, neboť původně vznikla již v roce 1963 jako podnik tehdejšího celonárodního Ústředního svazu spotřebních družstev v Praze. V historii České republiky hrála roli národní dvojky mezi cestovními kancelářemi, samozřejmě za cestovní kanceláří Čedok.

Nicméně dnes je již CK Rekrea samozřejmě součástí celého trhu cestovních kanceláří pod názvem DCK Rekrea Ostrava s.r.o. a od svého počátku se na něm snaží profilovat jako cestovka, která se zaměřuje na nabídku ubytování v chatách, chatkách, penzionech a hotelích v několika zemích Evropy, k tomu se specializuje také na lázeňské pobyty a jako jedna z prvních přišla s programem zaměřeným na cestování seniorů.

Dnes se tak s cestovní kanceláří DCK Rekrea Ostrava s.r.o. můžete podívat do zemí jako Chorvatsko, Itálie, Řecko, Slovinsko, ale samozřejmě také po České republice, která v nabídce CK Rekrea hraje prim.

DoVln.png
Ruprechtická, Ruprechtice, Liberec, Česko

Jsme internetová cestovní agentura, autorizovaný prodejce 350 cestovních kanceláří z ČR, Německa, Rakouska, Slovenska a Chorvatska. Nabízíme zájezdy i kompletní služby pro individuální cestovatele.
Naší láskou, druhým domovem a specializací je Španělsko, konkrétně Mar Menor. Ale známe to i jinde a naši klienti s námi vyráží do všech koutů světa.

logo_lepsia-kvalita copia.png
Kaprova 42/14, Staré Město, Česko

Cestovní agentura Dovolená na Mallorce, specialista na Baleárské ostrovy v oblasti poskytování služeb cestovního ruchu, je stabilní, rychle rostoucí společnost, která poskytuje své služby na ostrovech 365 dní v roce. Česko-slovenská firma s ojedinělým individuálním přístupem.

DS logo bordo_bila veritcal_prechod.jpg
DS logo bordo_bila veritcal_prechod.jpg
mru3.jpg
20181208_111546.jpg
mru3.jpg
Culture-heiva23_preview.jpeg
plážová-vila-s-bazénem1.jpg
restaurace-ze-vzduchu.jpg
fos19.jpg
BOB-Sofitel-Bora-Private-Island.General-View23_preview.jpg
dat28.jpg
Na Pankráci 1618/30

Každý z nás má jiné představy, sny a standard, proto ke každému z klientů přistupujeme individuálně. Dokážeme připravit jakýkoliv individuální zájezd včetně cest kolem světa.

Většinu míst jsme sami procestovali a máme osobní zkušenost s destinací i hotely. Nepošleme Vás nikam, kde byste nebyli spokojeni. Hlavními našimi destinacemi jsou Mauricius, Réunion, Seychely, Maledivy, Srí Lanka, Zanzibar a safari, Malajsie, Vietnam, Mexiko, Francouzská Polynésie …

electra tours.png
3.47 (6 recenze)
Vodičkova 736/17, Praha

Cestovní kancelář Electra Tours s.r.o. vznikla v roce 1999 a již od svého založení se orientuje výhradně na Řecko a řecké ostrovy. Důvodem je to, že majitelem CK Electra Tours s.r.o. je řek, takže bylo od začátku zajištěno, že budou klientům nabízet ověřené služby.

Výhodou cestovní kanceláře Electra Tours s.r.o. je to, že se zaměřuje pouze na omezené množství destinací v Řecku, takže se dá říct, že za dobu své existence své produkty prověřili a dotáhli prakticky k dokonalosti.

Emma agency.png
Kozí 10, 602 00 Brno

Cestovní kancelář EMMA Agency spol. s r.o. zahájila svou činnost v Brně v roce 1990, patří tak k nejstarším českým cestovním kancelářím. Tato tradiční cestovní kancelář se od svého založení specializuje především na zájezdy do Španělska, pro které je i dle svých slov největším moravským touroperátorem vůbec.

Od svého vzniku však přecijen své portfolio poněkud rozšířila – nejprve o Chorvatsko, pak o exotickou Brazílii a postupně i o další země okolo Středozemního moře a v celé Evropě. Dnes tak již CK EMMA Agency spol. s r.o. nabízí velké množství zájezdů do celé Evropy a v její nabídce najdete i několik exotických destinací.

Jste-li z Brna, zastavte se v její pobočce a uvidíte, že i dnes lze najít cestovní kanceláře s domácí atmosférou a příjemným personálem.

etravel_logo.jpg
5.00 (1 recenze)
Na Strži 1702/65, Praha-Praha 4, Česká republika
800 22 88 33800 22 88 33
800 22 88 33800 22 88 33
+420 596 915 231

Cestovní agentura eTravel.cz patří mezi nejvýznamnější české cestovní agentury.
Založena byla v roce 2003 a nabízí zájezdy řady cestovních kanceláří. U nabízených zájezdů jsou garantovány stejné ceny, jaké mají pořádající cestovní kanceláře včetně slev a dalších bonusů.

Všechny zájezdy z nabídky cestovní agentury eTravel.cz pořádají pojištěné cestovní kanceláře. Cíl vaší dovolené si můžete vybrat z bohaté nabídky všech turisticky významných destinací, samozřejmostí je pohodlné vyřízení objednávek přes internet.

Specializací cestovní agentury eTravel.cz, která je členem Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA), je nabídka last minute zájezdů.

logo_exim.png
2.75 (24 recenze)
Revoluční 23, 110 00 Praha

Cestovní kancelář EXIM tours začala své podnikání v České republice již v roce 1993 a její růst byl poměrně hodně strmý. Zatímco v roce 1997 s ní cestovalo cirka 14 000 zákazníků, v roce 2008 odbavila přes čtvrt milionu lidí a tento počet dále roste.

Dnes je tak cestovní kancelář EXIM tours největší cestovní kanceláří v České republice a díky svým zahraničním pobočkám na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku je také největší cestovní kanceláří ve středoevropském regionu.

Přesto se CK EXIM tours nezaměřuje na obrovskou škálu destinací, jako je tomu u jejích konkurentů, ale specializuje se na omezený počet zemí, aby mohla nabízet co nejkvalitnější služby za co nejlepší cenu.

fantasy travel.png
3.53 (16 recenze)
Opálkova 135/13, 635 00 Brno

Cestovní kancelář FANTASY TRAVEL, s.r.o. vznikla poměrně nedávno, v roce 2011. Zaměřuje se na oblíbené evropské destinace okolo Středozemního moře, do Egypta a také do několika exotických destinací. Kromě toho CK FANTASY TRAVEL, s.r.o. pořádá mnoho eurovíkendů.

Zájezdy cestovní kanceláře FANTASY TRAVEL, s.r.o. vznikají na základě osobních zkušeností pracovníků CK, takže vám o jednotlivých destinací mohou říct spoustu zajímavých informací.

 

fede.png
3.90 (1 recenze)
Jeruzalémská 3, 110 00 Praha 1

Cestovní kancelář Fede, s.r.o. zahájila jsou činnost na konci roku 1995. Od svého počátku se specializovala na nejkrásnější oblasti Itálie, italské ostrovy a italské hory. Svou nabídkou brzy zaujala poměrně široké množství klientů, kteří jejich služby využívají nejen v letních měsících, ale také v zimě. Z cestovní kanceláře Fede, s.r.o. se tak postupem času stal specialista i na lyžařské pobyty v italských Dolomitech.

Dnes je Fede, s.r.o. zavedenou značkou na českém trhu a své služby rozšiřuje i do dalších zemí. Především do Chorvatska, Itálie, Řecka, Portugalska (také ostrov Madeira) Španělska a také na stále českými turisty poměrně (neprávem) opomínejný ostrov Malta.

Cestovní kancelá Fede, s.r.o. dodnes i po 20 letech své existence patří mezi cestovní kanceláře s velmi osobním přístupem ke svým klientům, což může být pro řadu lidí pozitivem.

firo tour.png
4.21 (9 recenze)
Národní třída 37/38, 110 00 Praha 1

Cestovní kancelář FIRO tour vznikla v roce 1990 a od svého počátku s specializovala na pobytové a (jako jedna z mála) také na poznávací zájezdy. Dnes je z ní již akciová společnost FIRO-tour a.s., která patří mezi největší české cestovní kanceláře, jež každý rok přepravují statisíce klientů na jejich vysněnou dovolenou.

FIRO-tour a.s. nabízí zájezdy do velkého množství zemí po celém světě, výjimkou nejsou ani vzdálené exotické destinace. Od svého založení se cestovní kancelář FIRO-tour a.s. zaměřuje také na organizování poznávacích zájezdů, na kterých vás průvodci provedou nejzajímavějšími místy celé řady destinací od Evropy až po vzdálenou Oceánii. V nabídce však cestovní kancelář má také pobyty lyžařské do většiny evropských lyžařských středisek.

Hledáte-li stabilní cestovní kancelář, která má bohaté zkušenosti s pořádáním zájezdů a která má statisíce klientů, pak můžete zvážit využití služeb právě cestovní kanceláře FIRO-tour a.s..

Fischer.png
2.35 (17 recenze)
Na Strži 65/1702, 140 62 Praha 4

Již v roce 1990 založil cestovní kancelář Fischer pan Václav Fischer, který během prvních několika let vybudoval z Fischera silnou značku, která byla známá kvalitními službami za rozumnou cenu. V roce 1999 vznikla z cestovní kanceláře akciová společnost Cestovní kancelář FISCHER, a.s., která v dalších letech prošla poměrně bouřlivým vývojem, kdy do ní vstoupila společnost KKCG, která je dnes stoprocentním vlastníkem cestovní kanceláře FISCHER, a.s. a kdy začaly majetkoprávní spory mezi Václavem Fischerem a novými vlastníky cestovní kanceláře. Ty sem tam problesknou médii dodnes.

Cestovní kancelář FISCHER, a.s. se orientuje na velké množství destinací napříč celým světem. Můžete tak u nich zakoupit zájezdy do Evropy, Afriky, Ameriky, Asie, ale i Oceánie. Nabídka je opravdu obrovská a jelikož je Cestovní kancelář FISCHER, a.s. jedním z lídrů českého cestovního ruchu, je jasné, že také velmi oblíbená.

Chcete-li vyrazit na dovolenou se stabilní cestovní kanceláří s bohatými zkušenostmi, neuděláte u cestovní kanceláře Fischer s největší pravděpodobností chybu.

 

Zobrazuji 41 - 60 z 137 výsledků