Hodnocení
Zvýrazněný/Nezvýrazněný
Nárokovaný/Nenárokovaný
Best reisen.png
4.00 (6 recenze)
Americká 27, 120 00 Praha 2

Cestovní kancelář Best Reisen CZ, s.r.o. je další z řady českých cestovních kanceláří, které založili lidé původem ze zahraničí, kteří své kontakty na domovinu využili k zajištění kvalitních a specializovaných služeb. A jelikož je majitelem CK Best Reisen Tunisan, je jasné, že hlavní destinací, na kterou se tato cestovní kancelář orientuje právě Tunisko, tuniský ostrov Djerba a jako doplněk pak nabízí také Egypt a Turecko.

Jelikož je vznik této CK datován do roku 1997, je zřejmé, že se jedná o stabilní cestovní kancelář, která není mezi českými turisty neznámá. Dokonalá znalost místních poměrů v hlavní destinaci, dává klientům cestovní kanceláře Best Reisen CZ, s.r.o. jistotu, že se mohou o místě dozvědět maximum informací ještě před odletem.

Přemýšlíte-li o dovolené v Tunisku, zvažte nabídku CK Best Reisen CZ, s.r.o. a uvidíte, zda vám budou její služby připadat atraktivní, jako již desítkám tisíc lidí před vámi.

3.63 (3 recenze)
Praha

Párty výlety především za lyžováním

BKtour.png
3.07 (6 recenze)
Komenského 249, 500 03 Hradec Králové

Cestovní kancelář BK Tour (oficiálně B & K TOUR, s. r. o.) vznikla v roce 1992 a je jednou z tradičních a zavedených českých cestovních kanceláří.

Mezi destinace, do kterých CK BK Tour pořádá zájezdy patří nejoblíbenější evropské destinace jako Chorvatsko, Itálie, Francie, Švýcarsko, Rakousko, ale také Slovensko a Česká republika.

Nabídky cestovní kancelář BK Tour (respektive tedy B & K TOUR, s. r. o.) pořádá jak v letní tak i v zimní sezoně, kdy vám budou schopni zajistit lyžařské pobyty na horách.

bluesky travel.png
3.20 (11 recenze)
Chodská 1392/11, Praha 2

Cestovní kancelář Blue Sky Travel s.r.o. vznikla v roce 1999 a od svého založení se zaměřuje na individuální služby klientům. Cílem CK je poskytování služeb na míru dle přání klientů, především letenek. Nejedná se tedy o úplně klasickou cestovní kancelář s ucelenou nabídkou, ale o partnera, který vám je schopen zajistit prakticky jakoukoli cestu, kam budete chtít.

V nabídce mají vytipovánu řadu destinací s prověřenými hotely prakticky po celém světě, takže vašim požadavkům a přáním nestojí u CK Blue Sky Travel s.r.o. prakticky nic v cestě. A to ať už jste individuální cestovatel, skupina či firemní zákazník.

Přesto hlavní dovedností a devizou cestovní kanceláře Blue Sky Travel s.r.o. zůstává zajišťování letenek, neboť mají výhradní zastoupení některých leteckých společností pro Českou republiku.

Blue Style Travel Agency.png
2.66 (26 recenze)
Karolinská 1, 186 00 Praha 8

Cestovní kancelář Blue Style k.s. vznikla v roce 1997 a od svého počátku se díky vazbám svých majitelů zaměřovala především na zájezdy do Egypta a Tuniska. Od té doby však již uběhla hezká řádka let a z cestovní kanceláře Blue Style k.s. je jedna z největších a nejznámějších cestovek v České republice.

To jde ruku v ruce s rozšiřováním nabídky o další destinace, ale v případě CK Blue Style k.s. je nutné dodat, že velice uváženému. Tam, kde řada jiných cestovek přidává desítky destinací, u kterých však často chybí dostatečná kvalita, cestovní kancelář Blue Style přidala jen pár nových zemí, na které se specializuje do dneška.

S CK Blue Style k.s. tak pojedete do míst, která pracovníci CK dobře znají a mohou vám s nimi i dobře poradit.

bonton.png
3.60 (3 recenze)
Masarykovo nám. 17, 753 01 Hranice

Cestovní kancelář BON TON, s.r.o. nabízí svým klientům zájezdy již od roku 1998. Tato cestovka se postupně profilovala z cestovní kanceláře zaměřené na Řecko až na cestovní kancelář, která se nebojí nabízet také exotické zájezdy do mnoha světových destinací.

Přesto patří v nabídce cestovní kanceláře BON TON, s.r.o. Řecko na první místo a její klienti, kteří s ní cestují pravidelně, to vědí. Kromě Řecka však cestovní kancelář tradičně nabízí i další evropské destinace jako Chorvatsko, Turecko či nově i Černou Horu.

S CK BON TON, s.r.o. neuděláte chybu, pokud hledáte individuální přístup a pocit rodinného zázemí. Nejedná se o velkou cestovku, ale je stabilní a nabízí služby s vysokou přidanou hodnotou.

CK Bos.jpg
Čs. legií 16, 702 00 Ostrava

Ostravská cestovní kancelář BOŠ s.r.o. pořádá zájezdy již od začátku devadesátých let, nicméně oficiální vznik s.r.o. je datován do roku 1999. Cestovka od svého vzniku pořádá především klasické pobytové zájezdy, přičemž její specializace hned od začátku byla na zájezdy do vybraných Španělských letovisek, které si v nabídce drží až do dnešních dnů.

Kromě Španělska však CK Boš svou nabídku rozšířila, aby pokryla požadavky i dalších klientů. Proto dnes s touto ostravskou CK můžete vyrazit také do Řecka, Itálie, Bulharska a Chorvatska. Mimo klasické pobytovky nabízí také několik poznávacích zájezdů a zajistí vám rovněž pobyty na lodi v Holandsku.

Výhodou, kterou Cestovní kancelář BOŠ s.r.o. nabízí především klientům z Ostravska a okolí, jsou lety z blízkých letišť, takže není nutné jet až na letiště do Prahy.

Brenna-logo-inverze-claim-RGB.jpg
3.72 (6 recenze)
Jakubské nám. 7, 602 00 Brno

Cestovní kancelář BRENNA s.r.o. vznikla v roce 1992 a od svého založení je úzce spjata se svým „rodným“ městem Brnem. Dokonce i v jejím logu najdete známého mýtického brněnského draka, třebaže již výrazně stylisticky upraveného 🙂

Brenna vždy měla a do dnešních dnů stále má atmosféru rodinné cestovní kanceláře, která má ke každému klientovi osobní přístup a snaží se každému dobře poradit s výběrem vhodné dovolené. Na výběr přitom v cestovní kanceláři BRENNA s.r.o. máte hned několik atraktivních zemí jako Španělsko, Itálie, Turecko a především největší stálici – Řecko a řecké ostrovy. Právě s Řeckem je existence cestovní kanceláře Brenna spojena, protože Řecko bylo dlouhá léta jedinou zemí, do které jste se s touto CK mohli vypravit. A i dnes je vidět, že se právě na Řecko specializují nejvíce.

Chcete-li tedy zájezd do některé z uvedených zemí a máte rádi individuální přátelský přístup, zvažte nabídku BRENNA s.r.o. a zařaďte se do „rodiny“ tisíců klientů, kteří služby této CK každoročně využívají.

Buzola.png
Kazimírova 191/32, 149 00 Praha 4

Cestovní kancelář Buzola (oficiální název je CK Buzola, s.r.o.) vznikla v roce 2003.

logo CA NUPI.gif
Vladivostocká 1460/10b, Vršovice, 100 00 Praha-Praha 10, Česká republika

CA NUPI je autorizovaným prodejcem zájezdů pro několik desítek CK.Zákazníkům nabízíme široký výběr zájezdů do všech koutů světa – poznávací,pobytové a sportovní zájezdy,ubytování. letenky, cestovní pojištění.Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako pořádající cestovní kancelář.

campana.png
4.15 (2 recenze)
Náměstí 131, 345 06 Kdyně

Cestovní kancelář CAMPANATOUR, s.r.o. byla založena v roce 1994, navazuje však svou činností na práci svého majitele, která započala již v roce 1990. Patří tak mezi tradiční české cestovní kanceláře, třebaže není mezi těmi nejznámějšími, zejména pro západočechy je známá svými službami a nabídkou zájezdů.

Ta se od začátku činnosti CK CAMPANATOUR, s.r.o. zaměřovala především na nejoblíbenější evropské destinace jako je Chorvatsko, Itálie, Francie a Španělsko. Cestovní kancelář pořádá také několik poznávacích zájezdů do vzdálených koutů naší planety, nejčastěji do Spojených států amerických.

Canaria Travel.png
4.04 (5 recenze)
Jungmannova 7, 110 00 Praha 1

Cestovní kancelář CANARIA TRAVEL, spol. s r.o. je největším specialistou na španělské Kanárské ostrovy v České republice. Je to skutečnost, která platí již po mnoho let a je to zjevné i z jejího názvu 🙂 Společnost byla založena v roce 1994 a patří tedy mezi stabilní a zavedené cestovní kanceláře.

Její obrovskou devizou je právě úzká specializce na jedinou destinaci, třebaže jsou touto destinací právě Kanárské ostrovy, které patří mezi velice rozmanitá místa naší planety a to své se zde může najít každý cestovatel. Díky tomu, že se cestovní kancelář Canaria travel, spol. s r.o. zaměřuje pouze na Kanárské ostrovy, můžete se spolehnout na to, že vám poskytnou všechny potřebné informace a že jejich služby budou na vysoké úrovni. A to nejen při sjednávání dovolené, ale i v jejím průběhu. Cestovní kancelář Canaria travel, spol. s r.o. má totiž na Kanárských ostrovech řadu stálých delegátů, kteří zde trvale žijí, a tak vám mohou nabídnout zážitky a informace, které by jinak bylo obtížné získat.

Přemýšlíte-li nad dovolenou na Kanárských ostrovech, měla by vás nabídka cestovní kanceláře Canaria travel, spol. s r.o. určitě zaujmout. Třebaže totiž nepatří k nejlevnějším, svou kvalitou se jednoznačně řadí na špičku.

caribe tour.png
Týnská 1053/21, Praha

Cestovní kancelář CARIBE Tour s.r.o. vznikla v roce 2005 a jak její název napovídá, specializuje se a oblast Karibiku a okolních zemí. V její nabídce tak najdete především Kubu, Dominikánskou republiku a Mexiko, což jsou její největší stálice.

Kromě těchto svých tradičních destinací se CK CARIBE Tour s.r.o. zaměřuje i na další exotické země a v letní sezoně pak nabízí některé destinace Řecka. Kromě toho nabízí také okružní plavby na velké části naší planety.

Hlavní devizou této cestovní kanceláře je orientace na individuální požadavky klientů a zajišťování zájezdů na míru, a to jak pro jednotlivce tak i pro firemní klientelu. Cestovní kancelář CARIBE Tour s.r.o. je prostě připravena splnit veškeré požadavky, které na ni naložíte.

Cedok.png
3.60 (16 recenze)
Na Příkopě 18, 11135 Praha 1

Cestovní kancelář Čedok působí na trhu cestovního ruchu od roku 1920 a je tak nejstarší cestovní kanceláří v zemi. Prošel divokým vývojem od moderní společnosti v předválečném období, přes státní monopol v letech 1948-1989 a dnes je takřka výhradně vlastněna zahraniční (americkou) společností ODIEN.

Čedok nabízí zájezdy do celého světa a patří mezi oblíbené cestovní kanceláře, které si drží vysokou kvalitu služeb. Vyhledávají ji především klienti, kteří nejsou orientováni na cenu, přesto však Čedok nabízí i velmi výhodné zájezdy.

Kromě klasických zájezdů do zahraničí se cestovní kancelář Čedok orientuje také na incoming (příjezdovou turistiku do České republiky), business cesty, exklusivní turistiku a má také vlastní autobusovou dopravu.

Cestovní kancelář Čedok je stálicí na českém cestovním trhu a v její nabídce si vybere takřka každý.

CEKARE.jpg
2.55 (4 recenze)
Antala Staška 22, 140 00 Praha 4

Cestovní kancelář CEKARE (oficiální název je Luděk Revenda – CEKARE, jedná se o fyzickou osobu) vznikla v Praze již v roce 1991 a patří mezi tradiční české cestovní kanceláře.

V nabídce CK CEKARE naleznete Itálii a Francii – dvě země, které jsou s CK CEKARE úzce spojeny a na které se tato pražská cestovní kancelář zaměřuje. Nabízí do nich zájezdy jak v zimě za lyžováním tak v létě k moři (ale zajistí vám i letní pobyt na horách).

Specialitou cestovní kanceláře CEKARE (Luděk Revenda) jsou aerobickové zájezdy do Itálie, které vedou několikanásobní mistři světa v tomto krásném sportu.

cestovka pohoda.png
4.30 (1 recenze)
K. Štěcha 1220/16, České Budějovice

Cestovní kancelář Cestovka Pohoda s.r.o. je rodinnou cestovní kanceláří z Českých Budějovic, která vznikla v roce 2009.

Zaměřuje se především na prodej pobytových a poznávacích zájezdů do evropských destinací, v zimě pořádá lyžařské zájezdy a organizuje zájezdy také do termálních lázní. Pracovníci CK Cestovka Pohoda s.r.o. se nebojí ani exotických zájezdů, takže v jejich nabídce najdete rovněž několik exotických destinací.

Hledáte-li příjemnou atmosféru, skvělý přístup k zákazníkům a širokou nabídku služeb, vyzkoušejte nabídku cestovní kanceláře Cestovka Pohoda s.r.o. a uvidíte, zda je to s nimi opravdu „pohoda“ jak sami uvádí 🙂

W.jpg
W.jpg
odysseus 5.jpg
Výškovická, Výškovice, Ostrava, Česká republika

Cestovní kancelář Charis Tour (oficiálně Charis Marec, IČ: 47174871) se zaměřuje na letecké zájezdy do Řecka z Ostravy-Mošnova. Nabízí atraktivní řecké ostrovy, ubytování ve studiích, apartmánech nebo hotelích a má připraveny slevy na děti až do 21 let.

china tours.png
4.45 (2 recenze)
Vítězné náměstí 577/2, 160 00 Praha 6

Cestovní kancelář China Tours, s.r.o. vznikla v roce 2001 jako byznysový projekt několika nadšenců. Od svého počátku se, jak její název napovídá, specializovala na zájezdy do Číny a stala se tak velice rychle největším specialistou na tuto asijskou zemi. Od té doby však do svého portfolia zařadila také další asijské země a dnes tak nabízí zájezdy do takřka celé Asie. Kromě nich pak z nabídky světových destinací vybrali několik dalších míst, do kterých s nimi můžete cestovat (prakticky na každém kontinentu nějaký zájezd s China Tours najdete).

V roce 2007 do ní majetkově vstoupila cestovní kancelář Adventura, která ji celou koupila. Obě společnosti tak jsou dnes úzce propojeny a vytváří skupinu firem, které nabízí především jedinečné turistické zážitky jak pro individuální turistiku tak i pro nádherné poznávací zájezdy pro skupiny od 6 osob.

Výhodou poznávacích zájezdů s cestovní kanceláří China Tours, s.r.o. jsou její čeští průvodci, kteří jsou pravými odborníky a díky nimž je zážitek ze zájezdů na zcela jiné úrovni. Uvažujete-li o cestě do Asie, zvažte služby China Tours, nebudete litovat.

Cilka.jpg
Křenová 37, 602 00 Brno

Cestovní kancelář Cílka, s.r.o. vznikla v Brně v roce 1999. Od svého založení se orientuje na pobytové zájezdy do nejoblíbenější destinace českých turistů – do Chorvatska.

V nabídce CK Cílka, s.r.o. je několik letovisek Chorvatska pro klasické pobytové zájezdy. Kromě těchto zájezdů CK pořádá také zájezdy za makrobiotickou stravou.

logo 2.jpg
logo 2.jpg
Havaj.jpg
hawaii-69573_1920.jpg
North shore.jpg
Oahu Havaj.jpg
Diamond Head Honolulu.jpg
Havaj3.jpg
Oahu ostrov.jpg
Slunečná 479/2, Brno-Brno-Nový Lískovec, Česko

Zážitkové a poznávací zájezdy s CK Cestomilové

  • Naše zájezdy jsou originální, připravené specialisty ve svém oboru.
  • Jsme znalí, zcestovalí a v dané zemi se pohybujeme jako ryba ve vodě.
  • Skupina 6 – 12 osob je ta nejlepší na poznávání nové země.
  • Zajistíme Vám vše, od A do Z a ještě Vám připravíme celou řadu zážitků.

Pobytově – poznávací zájezd na Havajské ostrovy

Objevte pláže jako z filmového plátna, panenskou přírodu Havaje a poklady podmořského světa. Užijete si poznávání krás souostroví, potápění, surfing i taneční večery ve skupině jen 6 osob a s profesionálním průvodcem.

Zobrazuji 21 - 40 z 137 výsledků