Hodnocení
Zvýrazněný/Nezvýrazněný
Nárokovaný/Nenárokovaný
101 CK Zemek.png
3.74 (9 recenze)
Mělnická 31, 250 01 Stará Boleslav

Cestovní kancelář Zemek je jedním z nejtradičnějších specialistů na dovolenou v oblasti Jadranu. Fungování této cestovní kanceláře sahá až do roku 1991, oficiální vznik současné společnosti 101 cestovní kancelář ZEMEK, s.r.o. pak proběhl v roce 1995. Jedná se o tradiční rodinnou cestovní kancelář, která ve svém podnikání slavila a slaví úspěchy a dnes se tak může hrdě pyšnit tím, že je jedním z největších specialistů na Jadran – tedy Chorvatsko a chorvatské ostrovy.

Během doby své existence zajistila Cestovní kancelář Zemek pobyty v Chorvatsku statisícům turistů, pro které se stala synonymem pohodové dovolené na chorvatských plážích. Výhodou cestovní kanceláře Zemek je dokonalá znalost místních poměrů a nabídek, takže se můžete spolehnout na to, že vám vždy dobře poradí a pomohou vybrat ten správný zájezd či správné pobytové místo. Přecijen Chorvatsko je velká a velmi rozmanitá země, takže je dobré mít jasnou představu, kam se na dovolenou vydat.

Hledáte-li tedy dovolenou v Chorvatsku, služby 101 cestovní kancelář ZEMEK, s.r.o. jsou jistotou, na kterou se můžete spolehnout.

 

Adrialand.jpg
2.83 (11 recenze)
Údolní 11, 602 00 Brno

Cestovní kancelář ADRIALAND s.r.o. vznikla relativně nedávno, tedy v roce 2005 a nejedná se tedy o tradiční českou cestovní kancelář. Přesto po svém vzniku začala velice silně promlouvat do trhu se zájezdy a dnes patří mezi stálice s významným podílem prodaných zájezdů do oblasti Jadranu, nebo jak říkají zaměstnanci cestovní kanceláře – do Adrialandu.

Adrialand je dle jejich slov prostor, do kterého spadají státy jako Chorvatsko, Itálie, Černá Hora, Slovinsko a Rakousko. A právě na tyto země je cestovní kancelář ADRIALAND s.r.o. specialistou, který poskytuje širokou škálu turistických a informativních služeb. Společnost se přitom orientuje na český a slovenský trh, takže její pobočky a zastoupení najdete po celém Česku i Slovensku.

Cestovní kancelář ADRIALAND s.r.o. si postupně dobývá pozici známého hráče na trhu a budete-li se chystat cestovat do některé z uvedených zemí, můžete zvážit využití jejich nabídky.

adventura.png
Voroněžská 20, 101 00 Praha 10

Cestovní kancelář Adventura s.r.o. vznikla v roce 1990 jako jedna z prvních cestovních kanceláří, které se specializují na poznávací zájezdy. Jak tomu u podobných cestovních kanceláří bývá, založili ji nadšenci do cestování a těm se během několika let podařilo z Adventury udělat známou českou značku, která je synonymem pro dobrodružství, která při cestování můžete zažít.

Dnes Adventura s.r.o. pořádá zájezdy do velkého množství zemí po celém světě a specializuje se jak na individuální pobyty tak i na skupinové či firemní zájezdy a dokonce také incoming do České republiky. Její dceřinná společnost China Tours se orientuje na cestování do Asie.

Kromě tradičních zájezdů, které se snaží jejich účastníkům přiblížit svět, a to často i lehce netradiční formou, pak cestovní kancelář Adventura s.r.o. pořádá i aktivní zájezdy, především turistické a cykloturistické.

Je-li poznávání světa váš koníček, pak s cestovní kanceláří Adventura s.r.o. neuděláte chybu.

Aeolus.png
3.31 (7 recenze)
Minoritská 469/1, 602 00 Brno

Cestovní kancelář AEOLUS, řecká cestovní kancelář, s.r.o., což je celý oficiální název této brněnské cestovky, vznikla v roce 2003 a od svého počátku se specializuje na zájezdy do Řecka. Důvod je jednoduchý – majitelé jsou totiž Řekové a razí heslo „S Řeky do Řecka“.

Že jim to jde, dokazuje skutečnost, že se CK Aeolus na trhu stabilizovala a patří dnes mezi známé cestovní kanceláře, se kterými lidé pravidelně objevují krásy Řecka a řeckých ostrovů.

Podobně jako jiné cestovní kanceláře, i AEOLUS, řecká cestovní kancelář, s.r.o. v průběhu své existence začala organizovat zájezdy i do dalších zemí a destinací. Dnes nabízí již tradičně zájezdy do Bulharska, ale kromě této balkánské země s nimi můžete vycestovat také do celé řady dalších evropských zemí a také do afrického Tuniska.

Afrodita.jpg
4.80 (1 recenze)
Vodičkova 17, Praha

Cestovní kancelář AFRODITA s.r.o. je pražskou cestovní kanceláří, která vznikla teprve v roce 2010. Nejedná se tedy sice o tradiční českou cestovní kancelář, teprve o své místo na trhu cestovního ruchu v Česku bojuje.

V nabídce CK Afrodita najdete především Řecko, konkrétně pak pořádá zájezdy na ostrov Kréta, Kypr a Karpathos. Mimo své hlavní destinace, tedy Řecka, pořádá Afrodita zájezdy také do Turecka, na Sicílii a zajišťuje také pobyty v Istanbulu či v maďarských lázních Sárvár.

Zda se podaří cestovní kancelář Afrodita zapadnout mezi tradiční cestovní kanceláře, ukáže teprve čas, nicméně nabídku má zajímavou a hledáte-li tedy zájezd do některé z uvedených destinací, podívejte se, jestli nabídky, které připravuje Cestovní kancelář AFRODITA s.r.o. nejsou to, co hledáte.

AGLtravel_LOGO_800x430.jpg
Ploskovická 959/19, Praha 8, 184 00

Cestovní kancelář AGL travel pořádá pobytové zájezdy na Korfu, Krétu, Kypr, Maltu, Madeiru, Maledivy, Mauricius a poznávací letecké zájezdy nejen do netradičních destinací: Petrohrad, Gruzie, Arménie, Kazachstán, Kyrgyzstán, Uzbekistán, Bajkal, Sibiř, Mongolsko, Mexiko, Panama, Kostarika, Barma, Srí Lanka, Kolumbie, Kuba a další. Zajišťuje služby pro individuální turisty i firmy: letenky, víza, jízdenky, ubytování. Prodej jízdenek. Zájezdy na klíč, odborné zaměření – zemědělství.

air marine.png
4.13 (4 recenze)
Václavské náměstí 43, 110 00 Praha 1

Cestovní kancelář AIR MARINE Travel & Incentive s.r.o. vznikla již v roce 1996 a od začátku se orientovala především na zajišťování letenek a pronájem námořních plachetnic. Časem se tato specializace rozvinula v zajišťování byznysových služebních cest a kongresovou turistiku.

Vzhledem k zájmu však CK Air Marine začala pořádat také klasické zájezdy, třebaže většina jejich služeb směřuje do byznysové sféry. V nabídce mají především exotické destinace, poznávací zájezdy a zejména pak tedy individuální nabídky dle konkrétních požadavků klienta, který se na cestovní kancelář AIR MARINE Travel & Incentive s.r.o. obrátí se svými požadavky.

Akvila Travel.png
4.00 (5 recenze)
Dolní náměstí 24/41, Olomouc, 779 00

Cestovní kancelář Akvila začala své podnikání jako rodinná cestovní kancelář již v roce 1991. Od roku 1995 pak používá svůj dnešní název Akvila Travel (oficiálním názvem je CESTOVNÍ KANCELÁŘ AKVILA TRAVEL s.r.o.).

Akvila jako jedna z prvních cestovních kanceláří začala využívat charterové lety z České republiky do svých cílových destinací, mezi které patří především Řecko, Bulharsko a Turecko. Její specialitou byly lety nejen z Prahy, ale také z Ostravy a Brna, což jí až do dnešních dnů vysloužilo pozornost mnoha moravských turistů, kteří její služby pravidelně využívají ke splnění svých dovolenkových snů.

Jelikož se cestovní kancelář AKVILA TRAVEL s.r.o. specializuje jen na omezené množství destinací, máte jistotu, že tato místa opravdu dobře zná a bude vám schopna poradit se všemi dotazy, které k těmto destinacím budete mít.

Alex.png
4.30 (2 recenze)
Písnická 363/2, 142 00 Praha 4

Cestovní kancelář Alex vznikla v roce 1990 a již od počátku se zaměřovala na některé destinace v Řecku. Během své existence se nabalovaly další a další řecké destinace a ostrovy a dnes je CK ALEX, s.r.o. jedním z největších specialistů na Řecko v České republice. Od roku 2014 pak spadá do skupiny společnosti Čedok.

Kromě zájezdů do Řecka dnes již cestovní kancelář Alex pořádá zájezdy také do Bulharska, Španělska, Itálie, Tuniska, Egypta a Albánie. Snahou cestovní kanceláře Alex není nabízet zájezdy za nejnižší možnou cenu, ale nabízet kvalitní služby s největší možnou přidanou hodnotou. Snaží se o maximální znalost jednotlivých destinací, aby svým klientům mohli nabídnout to nejlepší za rozumné ceny.

Chystáte-li se proto do Řecka na dovolenou a nebo pokukujete po některé z dalších zemí, do kterých CK ALEX, s.r.o. pořádá zájezdy, podívejte se i na jejich nabídku, třeba vás nějaký zájezd zaujme.

Alexandria.jpg
3.36 (8 recenze)
Dělnická 1481/71, Praha 7

Cestovní kancelář Alexandria vznikla v roce 1993 a od té doby urazila obrovský kus cesty z malé cestovní kanceláře až po jednu z největších cestovních kanceláří v České republice.

CK Alexandria se specializuje na evropské destinace – především Bulharsko a Řecko, u kterých patří mezi tuzemskou špičku, nicméně rozšíříla svou působnost i na zájezdy do Turecka, Egypta, Tuniska, Chorvatska, Španělska a také do celé řady exotických destinací.

Dnešní obraz cestovní kanceláře Alexandria je jasný – široká nabídka podpořená skvělými marketingovými akcemi, spousta zajímavých destinací, nabídka zájezdů pro celý rok a řada poboček po celé České republice. To je Cestovní kancelář Alexandria!

 

Alpina.png
Kotlářská 5, 60200 Brno

Cestovní kancelář Alpina (oficiální název Alpina cestovní kancelář s.r.o.) je brněnská cestovka, která vznikla v roce 2004 sloučením dvou cestovních kanceláří (CK Alpina a CK Gulliver na cestách). Zaměřuje se především na poznávací zájezdy, turistiku, cyklozájezdy, horskou turistiku, feraty a v neposlední řadě také expedice.

Zájezdy CK Alpina pořádá do celé řady zemí, především do zemí evropských, ale také do vzdálenějších končin v Asii, Africe, jižní Americe a nebo také na Novém Zélandu.

Hledáte-li cestovatelskou cestovku, kterou vedou lidé, kteří jsou sami tělem i duší cestovatelé, zkuste vyzkoušet nabídku CK Alpina cestovní kancelář s.r.o. a uvidíte, zda jsou jejich zájezdy tak atraktivní, jak na první pohled vypadají.

Logo CK Alvarez.jpg
2.58 (4 recenze)
Třída Karla IV. 634/25, 500 02 Hradec Králové

Cestovní kancelář Alvarez s.r.o. vznikla v roce 1992, právnická osoba, která navázala na původní fyzickou osobu pak v roce 2006. Jedná se tak o stabilní českou cestovní kancelář s dlouholetou tradicí.

Zájezdy, které CK Alvarez s.r.o. nabízí, jsou založeny na osobní zkušenosti a zaměřují se výhradně na poznání daného místa, kultury, lidí a tradic. V katalogu CK tak najdete pouze poznávací zájezdy, které jsou určeny pro všechny cestovatele, kterým nevadí na cestách troška nepohodlí a nepožadují luxusní hotely v přeplněných plážových střediscích.

Jste-li takovým cestovatelem, pak si v nabídce cestovní kanceláře Alvarez s.r.o. můžete vybírat z opravdu široké škály zájezdů do celého světa a takřka na všechny kontinenty.

America Tours.png
3.00 (4 recenze)
Jánská 868/8, 460 01 LIBEREC 3

Cestovní kancelář AMERICA TOURS v.o.s. vznikla v roce 1991 a již od svého počátku se zaměřovala na v té době českými turisty teprve objevovaný americký kontinent. Ke cti CK AMERICA TOURS hovoří především skutečnost, že se její majitelé neustále snažili o maximální poznání destinací, kam následně vozili své první klienty.

Díky této snaze, která trvá prakticky až do dnešních dnů, je cestovní kancelář AMERICA TOURS v.o.s. největším specialistou na americký kontinent v české republice a svými službami uchvacují své klienty již v podstatě jedno čtvrtstoletí. Specializace cestovní kanceláře vede k tomu, že její průvodci jsou skutečnými odborníky a zájezdy CK jsou koncipovány tak, aby bylo zajištěno maximální poznání míst, která během jejich zájezdů navštívíte. A že jich není zrovna málo! Zatímco zpočátku se AMERICA TOURS v.o.s. zaměřovala především na Spojené státy americké, dnes již pořádají zájezdy do celé severní, střední i jižní Ameriky.

Neustálá snaha o zdokonalování služeb a znalostí průvodců je dostatečnou zárukou toho, že nabídka cestovní kanceláře AMERICA TOURS v.o.s. uspokojí i ty nejnáročnější cestovatele.

ancora.png
3.53 (4 recenze)
Fialova 3, 787 01 Šumperk

Šumperská cestovní kancelář ANCORA – cestovní kancelář s.r.o vznikla v roce 2005 (navazuje však na předchozí činnost, takže celkem je na trhu prakticky již od roku 1990) a zaměřuje se na  pořádání zájezdů do Bulharska, Itálie, Řecka, Turecka a afrického Egypta.

Arcadia air.jpg
5.00 (1 recenze)
Nad Akcízem 1006/2, 182 00 Praha 8

Cestovní kancelář CK Arcadia Air, s.r.o. vznikla v roce 2006, jedná se tedy o relativně novou cestovní kancelář, která nepatří mezi tradiční české cestovní kanceláře. Přesto si za dobu své existence vydobyla postavení známé a oblíbené cestovní kanceláře, která pořádá zájezdy do celého světa.

Hlavní činností CK Arcadia Air, s.r.o. je pořádání zájezdů do exotických koutů planety, přičemž specialitou jsou individuální pobyty dle přání klientů, přičemž jejich portfolio zahrnuje kromě klasických poznávacích a pobytových zájezdů, také zájezdy za safari, eurovíkendy a také horskou turistikou.

Chcete-li vyrazit do nějaké exotické země, neváhejte a zkuste se obrátit i na CK Arcadia Air, s.r.o., uvidíte, že vám nabídnou zajímavé služby za velmi příznivé ceny.

ATIS.png
3.30 (3 recenze)
Fügnerova 7, 792 11 Bruntál

Cestovní kancelář ATIS a.s. vznikla v roce 1990 jako Agentura Turistických a Informačních Služeb, která byla v roce 1992 transformována na společnost s ručením omezeným a nakonec v roce 1996 na akciovou společnost, kterou je dodnes. CK ATIS si od začátku razila svou cestu, na které se profilovala jako významná cestovní kancelář pro turismus v rámci České republiky, Slovenska a Maďarska. Dnes patří mezi největší cestovní kanceláře v České republice a její produkty jsou známy mnoha českým turistům.

Do svého portfolia postupem času přibrala i další destinace, takže dnes již v nabídce cestovní kanceláře ATIS a.s. najdete i zájezdy do zemí jako Chorvatsko, Itálie, Bulharsko či třeba Ukrajina.

Výhodou cestovní kanceláře ATIS a.s. je její nabídka individualizovaných produktů pro celou škálu zájmových skupin. Díky tomu dnes mohou nabízet velké množství speciálních pobytů (na horách, na houbách, bez lepku, bez bariér, u jezer, na golf, ROH pobyty atp.), které si každoročně vyberou tisíce turistů, kteří preferují tradiční české cestovní kanceláře s osobním přístupem.

azur reizen.png
3.16 (5 recenze)
Letenské náměstí 3, 170 00 Praha 7

Cestovní kancelář AZUR REIZEN, s.r.o. vznikla v roce 1997 a již od svého počátku se úzce zaměřovala na oblast Tuniska a tuniského ostrova Djerba, což šlo ruku v ruce s tím, že je majitel této cestovní kanceláře Tunisan. Postupem času k Tunisku přibyly i další destinace, především řecký ostrov Rhodos, destinace v Turecku a také v Egyptě.

Jelikož se jedná o stálici na českém trhu cestovního ruchu, našla si cestovní kancelář AZUR REIZEN, s.r.o. svou stálou klientelu a každým rokem uspokojí cestovatelské sny tisíců klientů z celé České republiky.

Přemýšlíte-li o dovolené v Tunisku, neváhejte a podívejte se na nabídku cestovní kanceláře AZUR REIZEN, s.r.o. a uvidíte, že nabízí služby s velmi dobrým poměrěm cena/výkon.

Azzurro.png
3.80 (3 recenze)
Starobrněnská 3, 602 00 Brno

Brněnská cestovní kancelář AZZURRO TOUR OPERATOR s.r.o. vznikla v roce 1994 a od počátku se zaměřuje výhradně na Itálii a italské ostrovy.

Díky její velice úzké specializaci se jedná o jedny z největších odborníků na Itálii v České republice a můžete si být jisti, že pokud se se svou poptávkou obrátíte právě na CK Azzurro, určitě dostanete také spoustu dobrých rad.

Cestovní kancelář AZZURRO TOUR OPERATOR s.r.o. nabízí jak čistě ubytování tak i zájezdy autobusem či letecké pobyty, a to opravdu napříč celou Itálií.

Zobrazuji 1 - 20 z 137 výsledků