Gargano CK.png
4.20 (6 recenze)
Gorkého 1, 602 00 Brno

Cestovní kancelář GARGANO CK s.r.o. vznikla v Brně v roce 2008. Jak je z jejího názvu patrné, zaměřuje svou činnost téměř výhradně na italský poloostrov Gargano, který patří dle mnoha turistů mezi nejkrásnější oblasti z celé Itálie.

Kromě letních pobytových zájezdů v zimě pořádá GARGANO CK s.r.o. také jednodenní zájezdy. V létě však nabízí také pobyty s výlety (pobytově-poznávací zájezdy), kdy jste na klasické pobytové dovolené, ale v ceně máte i několik výletů.

 

6 z 6 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
Vše v pořádku, nemějte obavy
5.0( Komunikace 5.00 | Doprava 5.00 | Ubytování 5.00 | Strava 5.00 | Delegát / Průvodce 5.00 | Odpovídalo nabídce? 5.00 )

Na internetu jsem o CK Gargano našel poměrně dost rozporuplných recenzí a měl jsem po zakoupení zájezdu nejprve trošku obavy, al ty se ukázaly jako zcela liché. Zájezd byl super, moc se nám líbil a nic bych na něm neměnil.

Doprava

Ano, doprava busem je náročná, protože je to na Gargano prostě kus cesty. S tím se holt musíte smířit a připravit se na to. Upřímně obdivuju rodiny s dětmi, které se do toho pustily a musím obdivně uznat rodičovské schopnosti paní Marušky F. ze Zlína, která tam měla manžela a dvě děti (s manželem by se to dalo počítat jako děti tři), které byly naprosto klidné, uměly se chovat, zabavily se tiše, takže jsme o nich vůbec nevěděli (a to jsme z nich měli velký strach, kdyz jsme při nástupu zjistili, že si sedli za nás).

Ubytování

Chatky jsou jednoduché, ale vcelku prostorné a je to takové dobrodružné bydlení. Připomnělo mi to zážitky z dětství a z táborů, prostě to mělo super atmosféru a bylo to moc fajn. Pokud čekáte hotel **** tak jste na špatném zájezdu, ale jinak není důvod, proč si stěžovat. Jen pozor, v kempu se může krást, takže v chatkách nenechávejte nic cenného.

Jídlo

Ano, jídlo bylo průměrné. Nebylo to nic, an co bych musel vzpomínat, ale ani na to nebudu nadávat. Pokud jste náročný strávník, vařte si sami. Pokud ne, tak vás to zasytí a víc bych se k tomu asi nevyjadřoval. Za ty peníze člověk prostě nemůže chtít nic zázračného.

Animátoři

Zábava v kempu byla veliká, moc se nám líbily některé soutěže. Pokud člověk není zabejčený a umí si (jak říká Pohlreich) „vytáhnout hlavu z pr**le“ tak si to tam prostě užije.

Poloostrov Gargano

Nádherný poloostrov, viděli jsme sice jen kousek, protože jsme si půjčili skútr a s tím se člověk nedostane všude, ale bylo to tam nádherné. Moc doporučuji si tam zajet.

Celkové hodnocení

Takže celkové hodnocení je velice pozitivní, nám se dovolená moc líbila a přemýšlíme, jestli se tam vrátit i další rok a nebo vyrazit někam jinam a vidět další zemi či zajímavé místo. Je toho na jeden lidský život prostě moc k vidění 🙂

3 z 3 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
V pohodě kemp i cestovka
3.8( Komunikace 5.00 | Doprava 3.00 | Ubytování 3.00 | Strava 3.00 | Delegát / Průvodce 4.00 | Odpovídalo nabídce? 5.00 )

Gargano je v pohodě cestovka a jejich zájezdy jsou taky v klidu. Prostě je to pro nenáročné a je s tím potřeba počítat. Ale když někdo jede do kempu a platí pár tisíc tak nemůže čekat hilton, švédské stoly, kilometrový bazén a masáže v ceně, že.

My byli spokojení, ačkoli nás na internetu nejdřív dost vystrašily komentáře. Ale je to holt o tom, že si tu dovoenou uděláte takovou jakou chcete. Když budete chtít nad vším remcat tak můžete a budete mít dovolenou naprd. My nad drobnostmi (rozpálené stany ze sluníčka, nic moc pomazánky na snídani atp.) mávli rukou a užívali si krásného moře, sluníčka a parádních výletů.

A vvvvo tom tttto je.

1 z 1 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
SUPER Dovolená
5.0( Komunikace 5.00 | Doprava 5.00 | Ubytování 5.00 | Strava 5.00 | Delegát / Průvodce 5.00 | Odpovídalo nabídce? 5.00 )

Naprostá spokojenost a to jak s přístupem personálu , tak ubytováním i službami, areál je celý postaven v olivovém háji v klidné části pár metrů od moře.Všude klid, pohoda prostě balzám na duši. Veškerý personál byli Češi. V areálu bylo uklizeno, čisto, služby i přes mimosezónní termín byly k dispozici. Parkování auta bezpečné (areál je celý oplocen a na noc hlídán).Obecně po všech stránkách mohu jen doporučit.
Apartmán byl čistý, pěkně vybavený vč. vybavené kuchyně , postele povlečené, dostatek úložného místa, hezká koupelna s WC a sprchovým koutem, klimatizace funkční , k dispozici veranda s posezením.
Snídaně byla dostatečně rozmanitá ,k výběru byly cereálie, jogurt, šunka, sýr, míchané vejce, párky, tousty, bábovka, ovoce, zelenina, káva, čaj, džus, mléko, med, pečivo atd… Večeři jsem v areálu neměl, ale mohu doporučit restauraci Caratino (cca 400m směrem vpravo od areálu) perfektní předkrm z mořských plodů a vynikající pizza.
S přístupem personálu (Češi) maximální spokojenost, komunikativní, ochotní.Wifi funkční. Bar dobře zásoben výběr z mnoha druhů alko i nealko nápojů a parádní točené České pivo na Itálii za super cenu, v nabídce i nějaká barová jídla (panini, burger, hranolky…..) ale neochutnal jsem.
Pláž je vzdálena opravdu pár kroků od brány areálu, je oblázková z menších hladkých oblázků.

3 z 4 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
Líbilo se nám
3.7( Komunikace 5.00 | Doprava 3.00 | Ubytování 3.00 | Strava 3.00 | Delegát / Průvodce 3.00 | Odpovídalo nabídce? 5.00 )

My jsme byli s CK spokojení, sice doprava byla hodně namáhavá a vysilující (zvlášť když někteří začali chrápat přes celý bus) a ubytování bylo opravdu hodně spartánské (pitnou vodu jsme museli chodit pumpovat mimo chatku) tak jako celek to hodnotím velice kladně. Za ty peníze, co nás zájezd stál (měli jsme to těsně před odjezdem za cca 6000 Kč na osobu) asi nejde chtít víc, navíc jsme tam měli půjčené auto a jezdili takže jsme v ubytování jen spali. Spokojenost.

2 z 3 lidí považuje tuto recenzi za přínosnou
NIKDY VÍCE!!!!!
2.7( Komunikace 3.00 | Doprava 5.00 | Ubytování 2.00 | Strava 1.00 | Delegát / Průvodce 3.00 | Odpovídalo nabídce? 2.00 )

S touhle „CK“ jsme jeli dvakrat a dvakrat jsme se pekne spalili. A fakt nemyslim od slunce.

Prvni pokus byl predloni, kdy jsme hledali nejake rozumne zajezdy na Gargano, protoze nam o nem vykladali znami, jak je to tam super a tak jsme sirekli, ze to musime videt. No a s kym tam chcete jet nez s cetovkou, ktera se tvari jako nejvetsi specialisti? Jenze se tak jen tvari.

Problem se objevil tesne pred odjezdem kdy nam z cestovky volali a suse oznamili, ze se termin posouva kvuli nejake poruse busu nebo co. Super, my v jinem terminu nemohli (pritelkyne v praci proste nedostala volno jindy) tak jsme to museli zrusit a byli jsme bez dovolene :((( Cestovka nam dala penize zpet a jeste prihodila slevu na pristi rok. OK, budiz.

Byli jsme blbi, ze jsme ten poukaz nevyhodili do kose a fakt jsme jej pozdeji vyuzili.

Nevybrali jsme si sice zadny drahy zajezd, ale i tak tech skoro 10 tis za osobu, kdyz se to vsechno spocitalo, neni zadna lace. Jako bylo nase prekvapeni, kdyz na miste netekla voda (a kdyz tekla tak byla studena a slana?!!!?), jidlo bylo odporne, do mesta daleko a vubec tam bylo draho jako kdyz clovek jde po hlavnim namesti ve Vidni. Nevim, jestli se pos***i italove a nebo to tam je nejaka mafie, co to ma pod palce a natahuje turisty predrazenyma cenama.

Co nas mrzelo bylo to, ze nam bylo receno, ze v kempu bude legrace, ze tam budou bavici, ale v realu to byli napul ozralci s dementnim smyslem pro humor. Fakt nevim, jestli se tohle nekomu muze libit.

No o nicem, ja bych tam uz nejel ani zadarmo a sluzby cestovky teda hodnotim fakt jako tragicke. Aspon ze ti ridici byli dobri, s tema byla legrace vetsi nez s animatory a to uz je docela blby.

Krásný resort s apartmány a chatami
5.0( Komunikace 5.00 | Doprava 5.00 | Ubytování 5.00 | Strava 5.00 | Delegát / Průvodce 5.00 | Odpovídalo nabídce? 5.00 )
průzračné moře

Krásný resort s apartmány a chatami, byli jsme na 100% spokojeni. Děkujeme za vše.
Na ubytování jsou v resortu postaveny apartmány a chaty. My byli v apartmánu trilo jsou to jednotlivé domky postavené cca 10m od sebe. Apartmán byl čistý a skvěle vybaven , kromě televize nám nic nechybělo (2 pokoje s dvoulůžky, kuchyň, veškeré nádobí na vaření, WC, koupelna… Venku má každý apartmán verandu se stolem a židlemi.
Měli jsme jen snídani na výběr byla spousta věcí (šunka, sýry, párky, míchaná vejce, med, džem, nějaké cereálie, káva, čaj, džusy……..) Každý si vezme kolik čeho chce.
Pracovníci byli velmi milí a ochotní, se službami největší spokojenost
Resort je hned u pláže, jen pár kroků od brány. Musíme říct, že tak čisté moře jsme asi ještě neviděli. V každém případě se ale chystáme vrátit.

Zobrazuji 6 výsledků
Gargano CK.png před 9 roky
Zobrazuji 2 výsledky