0
0

mam stejný problem jako jsem zjistil z jedne diskuze kde mel stejny problem .

otevru mapu Thajsko

 

0
0

Ahoj Marku,

nejsem si moc jist, kde přesně mapu chceš stáhnout, z tvého popisu mi to není úplně jasné (kdyžtak mi sem hoď link). Mapy Thajska máme zde: https://www.mahalo.cz/thajsko/stahujte-mapy-vlajka-hymna-thajsko.html, stačí na ně kliknout a obrázek se ti otevře v novém okně, kde už jej můžeš jednoduše uložit (klikni pravým, dej „Uložit obrázek jako“ nebo něco podobného – záleží na prohlížeči, který používáš).

Snad to pomůže.

Ondra, MAHALO.cz

0
0

Když jsem nebyl přihlášení tak sem kliknul na mapku a stahnul jsem si jí jak se mi otevřela. Po zaregistrovaní je to uplne to samé právě . Kliknu na mapku (internet,mozila,chrom) otevře se mi ve stejnem okne .Nikde žádna možnost stahnout .Musím myší uložit. Pak tisknu A3 a je to nečitelne …Tak nevim zdali neumím tisknout,ukladat,nebo k tomu kurzu s  pc přihodim nový notebook. Dekuju za info

0
0

No děláš to podle mě správně – klikneš na mapu, otevře se do nového (u tebe tedy stejného) okna a tam na ni klikneš pravým a dáš Uložit obrázek. Pak ten obrázek najdeš na PC, otevřeš a tiskneš jej. Pokud je to až potud v pořádku, tak problém bude s tiskem – zkus nastavit vyšší kvalitu tisku a tiskni to místo A3 na A4 (uvidíš, zda to bude ostřejší a stále čitelné).

Zobrazuji 3 výsledky
Vaše odpověď

Prosím, nejprve se .