PEPA.jpg
Hloubětínská 16/11, 194 00 Praha 9

PEPA cestovní kancelář s.r.o. (oficiální název společnosti) vznikla v podstatě již v roce 1991, tehdy se však zaměřovala především na incoming (zahraniční turisty přijíždějící do České republiky) a také na pár zájezdů do Španělska, Turecka nebo Maroka. Právě pro zahraniční turisty bylo slovo PEPA typicky české, jednoduše zapamatovatelné a vyslovitelné, odtud pramení původ názvu CK. V době svého založení a ještě několik let poté se CK vůbec nevěnovala činnosti, na kterou se zaměřuje dnes a ve které patří mezi největší specialisty u nás – na zájezdy za rybolovem.

Právě rybolov je aktivita, kterou provozovali během zájezdů někteří jeho účastníci a ze které se nakonec stal hlavní prodejní artikl CK PEPA. Dnes tak cestovka pořádá rybářské zájezdy do celého světa, přičemž nejvíce zájezdů pořádá do Skandinávie (Švédsko, Norsko, Finsko), ale také do Kanady, na Aljašku a do exotických destinací jako Maledivy nebo Chile.

Jste-li duší rybář a máte v oblibě muškaření a chytání ryb pro zábavu, podívejte se na nabídky PEPA cestovní kancelář s.r.o. a třeba rozšíříte velkou základnu jejich stálých klientů.

PEPA.jpg před 9 roky
Zobrazuji 1 výsledek